Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες-φωτιά από Πάμπλο Γκαρσία
| 2020-06-28 23:05:00

Ατάκες-φωτιά Γκαρσία για τον πάγκο του ΠΑΟΚ - "Τρώει" Φερέιρα; - "Πουλάμε μοσχάρια..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Γκαρσία για τον πάγκο του ΠΑΟΚ - "Τρώει" Φερέιρα; - "Πουλάμε μοσχάρια..." (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ατάκα με μεγάλη σημασία από τη στιγμή που ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται υπό καθεστώς αμφισβήτησης.

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε λόγο για το νέο μεγάλο ταλέντο του Δικεφάλου, τον Χρήστο Τζόλη, ενώ είπε απολαυστικές ατάκες για την πατρίδα του.

Μεταξύ άλλων, τόνισε χαρακτηριστικά πως στην Ουρουγουάη πουλάνε... μοσχάρια και ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ζητάω συγγνώμη δεν μιλάω καλά ελληνικά και μερικές φορές μου λείπουν κάποιες λέξεις και με δυσκολεύουν. Εγώ έξω από το γήπεδο είμαι ήρεμος μου αρέσει να είμαι σπίτι με την οικογένεια. Από μικρός έμαθα πως ο αγώνας είναι σαν πόλεμος και πρέπει να παίζεις πάντα για τη νίκη. Έξω από το γήπεδο είμαι απλός και ήρεμος.

Για το γεγονός πως κέρδισε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από την αρχή:

«Δεν ξέρω γιατί τους κέρδισα. Καλύτερα να το λένε αυτοί εγώ σε όλες τις ομάδες έπαιζα έντονα και για τη νίκη. Κάποιοι έλεγαν ότι ήμουν σκληρός και δεν έβλεπαν τα άλλα, κάποιοι που ξέρουν από ποδόσφαιρο λένε ότι έπαιζα πολύ καλή μπάλα. Στην Ουρουγουάη πουλάμε μοσχάρια και ποδοσφαιριστές. Τον Τζόλη πρέπει να τον έχουμε εδώ στην ενδεκάδα για χρόνια. Δουλέψαμε σκληρά, πρέπει να ετοιμάσουμε τους παίκτες σε τακτική, σωματικά, αλλά και να τους περάσουμε νοοτροπία νικητή. Αυτό θέλει δουλειά!»

Για τον Τζόλη:

«Ο Τζόλης θέλει υπομονή. Ακούω πολλά για τον Τζόλη, 1-2 παιχνίδια έπαιξε όμως. Θέλει υπομονή. Δεν είναι δύσκολο να μπουν τα παιδιά, αλλά χρειάζεται το σωστό timing. Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία, θέλει σωστό timing, ο αγώνας το σκορ. Δεν είναι μόνο ο Τζόλης, είναι ο Τσιγγάρας, είναι ο Μιχαηλίδης, είναι τα παιδιά που πήγαν στο Βόλο. Χρειαζόμαστε ΠΑΟΚ Β΄, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποια παιδιά δεν μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα:

«Εγώ να πάω επάνω; Εγώ δουλεύω τρία χρόνια για να ετοιμάσω το επόμενο βήμα! Πιστεύω είμαι έτοιμος, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ! Εγώ δουλεύω τρία χρόνια για την ομάδα. Για αυτό δουλεύω. Για αυτό δουλεύω είμαι στην Κ19, το επόμενο βήμα είναι να δουλέψω εκεί».

Για ποιο λόγο αποφάσισε να μείνει στη Θεσσαλονίκη:

«Είναι η ομάδα που έμεινα πολλά χρόνια. Τα παιδιά μεγαλώσανε εδώ, έχουν φίλους, έχουν κοπέλα, ο κόσμος μας αγαπάει. Έχουμε δουλειά, είμαι ευχαριστημένος. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο, έχουμε πολλούς Σ.Φ. ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με γεμίζει!»

Ποιον θεωρεί καλύτερο, στον Σουάρες, τον Καβάνι ή τον Φορλάν;

Το καλύτερο σέντερ φορ σε όλο τον κόσμο είναι ο Σουάρες, κάνει κίνηση στον χώρο, έχει καλή τεχνική, είναι βρώμικος και… δαγκώνει κιόλας.

Για τα όσα του λένε οι οπαδοί αναφορικά με την προοπτική να γίνει προπονητής στην πρώτη ομάδα:

Εγώ δεν θέλω τίποτα από κανένα. Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει. Θέλω να με κρίνουν για το αν δουλεύω καλά. Μόνο αυτό δουλειά και τίποτα άλλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags