Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Κλοπ! Από προπονητής δημοσιογράφος – Δείτε τι έγραψε, μήνυμα στον κόσμο
| 2020-06-30 00:29:00

Τρομερός Κλοπ! Από προπονητής δημοσιογράφος – Δείτε τι έγραψε, μήνυμα στον κόσμο

Sportdog Team
Τρομερός Κλοπ! Από προπονητής δημοσιογράφος – Δείτε τι έγραψε, μήνυμα στον κόσμο

Το βράδυ της Πέμπτης, όταν και εξασφαλίστηκε το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια, χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ βγήκαν στους δρόμους και συγκεντρώθηκαν έξω από το «Άνφιλντ».

Όπως ήταν φυσικό υπήρξε πλήρης αδιαφορία για τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις και οι πανηγυρισμοί κράτησαν μέχρι το Σάββατο, δίχως να λείπουν και τα άγρια επεισόδια με την Αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής.

Έχοντας συνεννοηθεί με τη Liverpool Echo να γράψει μια σελίδα για να τους απευθύνει μήνυμα, ο Κλοπ μεταξύ άλλων είπε στους υποστηρικτές της ομάδας του:

«Είναι η στιγμή μας, αλλά να το γιορτάσετε με ασφαλή και σωστό τρόπο. Είμαι κι εγώ άνθρωπος με πάθος και συναισθήματα, όμως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ν' αποφεύγουμε τον συνωστισμό.

Το οφείλουμε στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, στους επαγγελματίες υγείας που έδωσαν πάρα πολλά και τους οποίους χειροκροτήσαμε.

Γιορτάστε, αλλά να το κάνετε ιδιωτικά, όπου δεν υπάρχει ρίσκο για την εξάπλωση του ιού στην κοινότητα. Πρέπει να κάνουμε το σωστό και αυτή τη στιγμή το σωστό είναι να μην είμαστε όλοι μαζί. Όταν έρθει η σωστή στιγμή θα το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Θα απολαύσουμε τις στιγμές μας και θα βάψουμε κόκκινη την πόλη. Μέχρι τότε, όμως, παρακαλώ, μείνετε σπίτι όσο μπορείτε...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags