Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Ο Τζόλης ξάπλωσε πέντε φορές τον Τσιμίκα και… - Μεγάλη αλητεία αυτό που έγινε στο Λαμία – Πανιώνιος"
| 2020-06-30 18:55:00

"Ο Τζόλης ξάπλωσε πέντε φορές τον Τσιμίκα και… - Μεγάλη αλητεία στο Λαμία – Πανιώνιος"

Sportdog Team
"Ο Τζόλης ξάπλωσε πέντε φορές τον Τσιμίκα και… - Μεγάλη αλητεία στο Λαμία – Πανιώνιος"

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη ο Παύλος Μυροφορίδης.

«Πριν πέντε χρόνια είχα πει ότι δεν θα δουλέψω και πήγα στη Λαμία τον Δεκέμβριο. Πήρα ένα παιδάκι από την Τρίπολη δανεικό, δεν υπολογιζόταν. Κάποια στιγμή η Τρίπολη του έκανε επέκταση. Το παιδί αυτό είναι ο Κυριακόπουλος και προχθές τον αγόρασε η Σασσουόλο. Πίστεψα πάνω του και αυτός πίστεψε στο όνειρό του. 

Το θέμα ήταν ότι στον Αστέρα δεν του είχαν δώσει την ευκαιρία. Δεν είναι μόνο αυτός παράδειγμα. Ο Μανιάς έχει παίξει, πλέον, 4-5 χρόνια στο εξωτερικό και τον είχα πάρει από ομάδα που είχε πέσει από την Γ' στη Δ' εθνική και έβαλε 25 γκολ στην Β' κατηγορία. Τον Λοντίγκιν τον είχα πάρει στον Εορδαικό από την Ξάνθη και τώρα είναι στην Εθνική Ρωσίας. Έχει να κάνει με το παιδί και τους ανθρώπους που το περιβάλλουν, αλλά και την ομάδα» είπε αρχικά στο Metropolis 95.5 και πρόσθεσε:

«Θα σας πω ένα παράδειγμα. Υπάρχει αυτή την στιγμή ο Νταβίντ Λουίς που κάνει κάθε 15 μέρες ένα έγκλημα. Αν το έκανε αυτό ο Μιχάι θα τον σταύρωναν. Ποιο είναι το χάσιμο του ΠΑΟΚ από Γιαννούλη και Τσιμίκα που έδωσαν βάση και πίστη σε δύο παιδιά;. Παίζει προχθές Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, μπαίνει ο Τζόλης και ξαπλώνει πέντε φορές τον Τσιμίκα στο χόρτο. Αν του σηκώσει η ομάδα τα μυαλά θα τον χάσει, με ηρεμία είναι ένας παίκτης που σε πέντε χρόνια θα είναι ένα διαμάντι για την Εθνική Ελλάδας. Εμείς αυτή την στιγμή εκεί πάσχουμε. Πήραμε το EURO γιατί είχαμε ποδοσφαιρικά διαμάντια. Δούλευαν δέκα φορές παραπάνω από τους άλλους».

Τόνισε ότι: «Εμείς ζούμε για την Κυριακή, κερδίσαμε, είναι παικταράς. Η Ελλάδα πήρε ένα EURO και τι έχτισε; Στο μπάσκετ ήρθαν και 15 ευρωπαϊκοί τίτλοι. Δεν μπορούσε μία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα να παίξει στον τελικό Europa League, αλλά, τουλάχιστον, θα μπορούσε να πάει στους 4. Μόνο τον Παναθηναϊκό θυμάμαι να έχει κάνει πορεία με ελληνικό κορμό. Αυτή την στιγμή η Ελλάδα έχει έναν Τσιμίκα και έναν Γιαννούλη. Που είναι ο Ρέτσος; Ο οργανισμός μπορεί να ήταν έτοιμος να τον πουλήσει, αλλά ο ίδιος δεν ήταν έτοιμος να ανταποκριθεί. Είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό».

Για τη μάχη της 2ης θέσης σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ δεν πείθει, ούτε η ΑΕΚ, απλά είναι πιο προσηλωμένη και με περισσότερη ενέργεια. Ο ΠΑΟΚ έχει αδειάσει ψυχολογικά, δεν ξέρω γιατί. Ίσως φταίει το -7, ίσως το περσινό πρωτάθλημα. Θα δούμε ωραία ματς μεταξύ τους, με ένταση και πάθος. Με στόχο. Είναι αυτά και ο τελικός κυπέλλου για μένα».

Υπογράμμισε ότι ήταν αλητεία αυτό που έγινε στον Άκη Μάντζιο από την Λαμία: «Αυτό που έγινε με τη Λαμία και τον Πανιώνιο είναι μεγάλη αλητεία. Η μεγαλύτερη αλητεία απέναντι στον Μάντζιο. Ενας προπονητής δεν έχει το δικαίωμα να χάσει;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags