Facebook Pixel Sportdog.gr | Με μπάλα από άλλον πλανήτη η Premier League και η Serie A
| 2020-06-30 21:02:00

Με μπάλα από άλλον πλανήτη η Premier League και η Serie A

Sportdog Team
Με μπάλα από άλλον πλανήτη η Premier League και η Serie A

Η Nike παρουσίασε πριν λίγες ημέρες την Flight, που θα είναι η επίσημη μπάλα τόσο του αγγλικού όσο και του ιταλικού πρωταθλήματος από την επόμενη σεζόν. Η εν λόγω μπάλα είναι το αποτέλεσμα ενός project που διήρκησε 8 ολόκληρα χρόνια προτού δημιουργηθεί το τελικό προϊόν, το οποίο υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στο παιχνίδι. Θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως η "ναυαρχίδα" του 2020 για την αμερικανική εταιρεία, που ουσιαστικά αντικαθιστά την Merlin του 2018.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ειδικοί, η Nike Flight football έχει καλύτερο κράτημα και έλεγχο για τους παίκτες υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, με ξεχωριστό σχεδιασμό και αεροδυναμική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nike Football (Soccer) (@nikefootball) στις

Το εξωτερικός της στρώμα αποτελείται από 4 δερμάτινα πάνελ (οι περισσότερες σημερινές μπάλες έχουν 12) και 68 διαφορετικές επαναλήψεις με ραβδώσεις. Έχει δοκιμαστεί από περισσότερους από 800 κορυφαίους ποδοσφαιριστές, η γνώμη των οποίων λήφθηκε σοβαρά υπόψιν πριν το τελικό στάδιο της παραγωγής. Στα καταστήματα της Nike στη Μεγάλη Βρετανία η Flight football πωλείται ήδη έναντι £120. Η Nike ευελπιστεί πως θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα υπάρξει η εξέλιξη της μπάλας την επόμενη δεκαετία.

ΠΗΓΗ: esquire.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags