Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρομερές ατάκες Μπαϊκαρά για τον αντι-Καμαρά
| 2020-06-30 22:30:00

Τρέλα Μπαϊκαρά για τον αντι-Καμαρά: "Τρεξίματα, τεχνίτης, ομαδικός - Βασικός στον Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
Τρέλα Μπαϊκαρά για τον αντι-Καμαρά: "Τρεξίματα, τεχνίτης, ομαδικός - Βασικός στον Ολυμπιακό"

Ολυμπιακός: Με πολύ καλά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μοχάμεντ Ελνενί, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά με δηλώσεις του στο sportdog.

Ο γνωστός Τούρκος ποδοσφαιριστής, που έχει μεγάλη θητεία στην Ελλάδα, σχολίασε ότι ο Αιγύπτιος άσος τής Μπεσίκτας είναι για βασικός στους Πειραιώτες, ξεχώρισε φέτος στην ομάδα του, αλλά ότι μπορεί να δώσει λύση σε όλες τις θέσεις του κέντρου. 

"Φέτος έκανε πολύ καλή χρονιά με την Μπεσίκτας αν και η ομάδα άλλαξε φέτος δύο-τρεις φορές προπονητή, τακτική κ.λπ. Γι' αυτό και δεν πήγε καλά η ομάδα, αλλά θεωρώ ότι ο Ελνενί ήταν ο μοναδικός που ξεχώρισε", σχολίασε αρχικά στο sportdog o Ν. Μπαϊκαρά.

Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Είναι πολύ καλός παίκτης, ό,τι πρέπει για τον Ολυμπιακό, με τρέξιμο, κάνει παιχνίδι, κλέβει, ένας πολύ καλός κεντρικός παίκτης που κάνει ό,τι χρειάζεται η ομάδα του".

"Βασικός στον Ολυμπιακό - Παίζει παντού στο κέντρο"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει αν πουληθεί ο Καμαρά.

"Και ο Καμαρά φέτος ήταν πολύ καλός, έκανε πολύ καλή σεζόν όπως και ο Ελνενί. Δεν ξέρω πώς θα είναι αν αλλάξει χώρα και πρωτάθλημα, ίσως χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, αλλά είναι πολύ καλός. Αν έρθει στον Ολυμπιακό θα είναι για βασικός, είναι πολύ καλός παίκτης".

Τέλος, πες μου σε ποιες άλλες θέσεις μπορεί να βοηθήσει στην 11άδα.

"Όπου έλειπε παίκτης τής Μπεσίκτας έδινε βοήθεια! Κεντρικός είναι, με πολύ τρέξιμο, βγαίνει και βοηθάει αμυντικά και επιθετικά, κάνει πολύ καλό παιχνίδι, έχει καλή τεχνική και το πιο σημαντικό είναι ότι παίζει ομαδικά, όχι για τον εαυτό του". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη... ΣΟΚ για παικταρά: Τον παίρνει ο Άρης και πάει όποτε θέλει στον... Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags