Facebook Pixel Sportdog.gr | Την... πάτησε η Μπαρτσελόνα - "Δώρο" ο τίτλος από την Ατλέτικο στη Ρεάλ - Χαμός με το πέναλτι! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2020-07-01 01:11:00

Την... πάτησε η Μπαρτσελόνα - "Δώρο" ο τίτλος από την Ατλέτικο στη Ρεάλ - Χαμός με το πέναλτι! (Vid)

Sportdog Team
Την... πάτησε η Μπαρτσελόνα - "Δώρο" ο τίτλος από την Ατλέτικο στη Ρεάλ - Χαμός με το πέναλτι! (Vid)

Η Μπαρτσελόνα "κόλλησε" στο 2-2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καμπ Νόου και βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, αφού η Ρεάλ παρέμεινε στην κορυφή με έναν βαθμό διαφορά και έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με 4 πόντους εάν νικήσει τη Χετάφε την Παρασκευή!

Το ντέρμπι ήταν επεισοδιακό με τρία πέναλτι, δύο για την Ατλέτικο κι ένα για τη Μπάρτσα. Μάλιστα το δεύτερο πέναλτι των Μαδριλένων "σήκωσε" πολλή συζήτηση.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με αυτογκόλ του Κόστα στο 11', όμως η Ατλέτικο ισοφάρισε με πέναλτι του Σαούλ στο 19'. Στο 50' ήταν η σειρά της Μπάρτσα να σκοράρει με πέναλτι, καθώς ο Μέσι εκτέλεσε αλά Πανένκα και σκόραρε το 700ό γκολ της καριέρας του.

Η Ατλέτικο ισοφάρισε στο τελικό 2-2 εκ νέου με πέναλτι και σκόρερ τον Σαούλ στο 62'. Η υπόδειξη συζητήθηκε ιδιαιτέρως, αφού αρχικά ο Καράσκο φάνηκε να πέφτει μόνος του στην περιοχή, όμως από το ριπλέι φάνηκε πως ο Σεμέδο τον έχει βρει πάνω στον βηματισμό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags