Facebook Pixel Σαρούνας Γιασικεβίτσιους – Ολυμπιακός: "Ντόμινο" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ – Χαμός με Σάρας, σκάει απόλυση έκπληξη – Τι θα γίνει με Σλούκα!
| 2020-07-01 20:20:00

"Ντόμινο" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ – Χαμός με Σάρας, σκάει απόλυση έκπληξη – Τι θα γίνει με Σλούκα!

Sportdog Team
"Ντόμινο" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ – Χαμός με Σάρας, σκάει απόλυση έκπληξη – Τι θα γίνει με Σλούκα!

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους – Ολυμπιακός: Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ουδείς μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή που θα… κάτσει η μπίλια.

Το όνομα που ακούγεται πιο έντονα από κάθε άλλο είναι αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος μάλλον δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον πάγκο της Ζαλγκίρις. Ο Λιθουανός κόουτς δέχεται τρομερές πιέσεις από τη Φενέρ και τα ρεπορτάζ μέχρι χθες το βράδυ εμφανίζονται… σίγουρα για οριστική συμφωνία, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει κι άλλος «μνηστήρας».

Σύμφωνα με το encestando, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είναι απογοητευμένοι μετά την ήττα από την Μπασκόνια στον τελικό του πρωταθλήματος και ετοιμάζουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η πιο σημαντική από αυτές αφορά τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται με το ένα πόδι… εκτός «Παλάου Μπλαουγκράνα» και πρώτος υποψήφιος για αντικαταστάτης του είναι ο «Σάρας»! Οι Καταλανοί έχουν σαφέστατα μεγαλύτερο μπάτζετ από τη Φενέρ και καλύτερο ρόστερ για να τον πείσουν.

Μία τέτοια εξέλιξη σίγουρα θα ευνοήσει και τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Κώστα Σλούκα και περιμένει απλώς την αποδέσμευσή του από τη Φενέρ. Όσο όμως το σενάριο με τονΓιασικεβίτσιους είναι ακόμα στο τραπέζι, στην Τουρκία ισχυρίζονται πως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags