Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η απόφαση για Φερέιρα μετά την ΑΕΚ
| 2020-07-02 11:42:00

Θα τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες! Ιδού η απόφαση για Φερέιρα μετά την ΑΕΚ - "Σπάνε πλάκα" οι παίκτες!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θα τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες! Ιδού η απόφαση για Φερέιρα μετά την ΑΕΚ - "Σπάνε πλάκα" οι παίκτες!

Συνηθισμένη η εικόνα και πλέον κατάσταση μετά το τέλος των παιχνιδιών του ΠΑΟΚ να υπάρχουν αποδοκιμασίες έξω από την (πάλι καλά που είναι λόγω των υγειονομικών συνθηκών) άδεια Τούμπα.

Εγιναν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των play off, υπήρξαν και χ8ες, μετά την πεντακάθαρη ήττα από την ΑΕΚ που άφησε τον Δικέφαλο στην 3η θέση και ζημιωμένο σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας με την Ενωση για τη μάχη της 2ης, η οποία και αποτελεί τον μόνο στόχο που έχει απομείνει στους περυσινούς πρωταθλητές.

Τα βέλη στρέφονται προς τον κόουτς Φερέιρα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Αντίκτυπο όμως, πέραν της λελογισμένης και φυσιολογικής αντίδρασης μερίδας οπαδών του ΠΑOΚ, δεν μπορεί να έχουν τέτοιες ενέργειες. Τόσο για τον Πορτογάλο τεχνικό όσο και για τους ποδοσφαιριστές που δεν "κάνουν" -όπως εκτιμάει και το λαϊκό αισθητήριο- "λύση", πρακτική και εφαρμόσιμη, δεν υπάρχει.

Και το κυριότερο, δεν υπάρχει οικονομικά βιώσιμη, ανεκτή για τον σύλλογο λύση. Ο μόνος προφανής λόγος που μένει στον πάγκο του ΠΑOΚ ο Φερέιρα, όχι φυσικά τώρα, αλλά από τότε που τέθηκε ανοιχτά θέμα παραμονής του στον πάγκο (πολλούς δηλαδή μήνες πριν) είναι πως ο Δικέφαλος δεν μπορεί να καταβάλλει την αποζημίωση του. Ο Πορτογάλος, απολύτως φυσιολογικά για κάθε επαγγελματία, δεν δείχνει καμία διάθεση να βάλει πλάτη, οπότε τα πράγματα συνεχίζονται εκφυλιστικά.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους ποδοσφαιριστές. Πολλούς θα ήθελαν και οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ να δουν να φεύγουν από την ομάδα. Με τα συμβόλαια όμως που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια, κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο! Γιατί με τις συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία, ένα εγγυημένο συμβόλαιο, για ένα ή και δύο ακόμη χρόνια, με απολαβές που δεν βρίσκονται στην ποδοσφαιρική αγορά είναι... παράδεισος για κάθε επαγγελματία.

Παράδεισος που δεν είναι... τρελός ο οποιοσδήποτε να μπει σε διαδικασία, εθελούσια ή όχι, να αφήσει βγαίνοντας σε συνθήκες απόλυτης αβεβαιότητας στην αγορά για να αναζητήσει μια νέα επαγγελματική στέγη με δεδομένα (1000%) χαμηλότερες απολαβές από αυτές που προσφέρονται στον ΠΑOΚ.

Συνεπώς, όσο και αν διαμαρτύρεται ο κόσμος του ΠΑOΚ, όσοι και αν συγκεντρωθούν έξω από την Τούμπα ζητώντας παραιτήσεις, η λύση για να "ικανοποιηθούν" είναι μία: αποζημιώσεις και απολύσεις. Μόνο που τη δεδομένη στιγμή, ο σύλλογος δεν δύναται… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα "πέσει" η Τούμπα! Εκεί θέλουν να κάνουν τον τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Αν είναι δυνατόν!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags