Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καθαρίζουν" top όνομα στον ΠΑΟΚ - Βρήκαν διάδοχο με 5 εκατ. - Χαλάει και του Μίσιτς - Τι πίνουν;
| 2020-07-02 20:10:00

"Καθαρίζουν" top όνομα στον ΠΑΟΚ - Βρήκαν διάδοχο με 5 εκατ. - Χαλάει και του Μίσιτς - Τι πίνουν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Καθαρίζουν" top όνομα στον ΠΑΟΚ - Βρήκαν διάδοχο με 5 εκατ. - Χαλάει και του Μίσιτς - Τι πίνουν;

ΠΑΟΚ: To σενάριο κυκλοφόρησε χθες. Εμπεριστατωμένο. Με ακριβείς αξιολογήσεις, συγκεκριμένη πλοκή και δομή, σασπένς και εκτιμώμενο happy end. Διανθίστηκε μάλιστα και από σχετικές δηλώσεις, πάντα με αισιόδοξο «χρώμα». Τι προέβλεπε λοιπόν το σενάριο; Ανταλλαγή του Λεό Ζαμπά με τον Περουβιανό επιθετικό της Φλουμινένσε, Φερνάντο Χοσέ Πατσέκο. 

Ξεπερνώντας ότι η αξιολόγηση ήθελε τον Πατσέκο να τιμολογείται στα 5 εκατ. ευρώ και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΠΑΟΚ στα 3, οπότε για να μπορούσε να προχωρήσει η τράμπα, ο Δικέφαλος θα έπρεπε να πληρώσει και 2 εκατ. ευρώ, πόσο που όχι μόνο δεν μπορεί να διαθέσει τη δεδομένη στιγμή για οποιαδήποτε αγορά (λόγω περιορισμών Financial Fair Play) αλλά ακόμη και αν το κάνει, τότε πολύ απλά θα διατεθεί για την οριστικοποίηση της αγοράς του Γιόζιπ Μίσιτς.

Ο "σκύλος" πάντως δεν το άφησε έτσι, στην επιφανειακή δηλαδή προσέγγιση της κατάστασης, η οποία παρότι οφθαλμοφανής ως προς τον ρεαλισμό της, εν τούτοις ποτέ σε μια μεταγραφική ιστορία δεν μπορεί να είναι αρκετή. Το δεδομένο λοιπόν είναι ότι ο Πατσέκο είναι ένας ποδοσφαιριστής που και γνωρίζουν και αρέσει στον ΠΑΟΚ.

Τίποτα όμως περισσότερο. Η τιμολόγηση του Πατσέκο προφανώς και ξεφεύγει από τις (τρέχουσες) δυνατότητες του Δικεφάλου, ενώ φυσικά, ποτέ δεν έχει τεθεί και θέμα ανταλλαγής του με τον Ζαμπά, ή έστω οποιαδήποτε σκέψη να συμπεριληφθεί σε ένα ενδεχόμενο πακέτο πρότασης για τον Περουβιανό και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος προετοιμάζεται, από την επόμενη εβδομάδα, να τεθεί στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, ξεπερνώντας τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τις ακόμη σοβαρότερες επιπλοκές που σε κάποια φάση του προκάλεσε. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητος ο Ρέμπε! Αυτόν τον προπονητή πρότεινε για τον ΠΑΟΚ - Θα "καεί" όλη η Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags