Facebook Pixel ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Πήγε να γίνει "έγκλημα" στην ΑΕΚ - Το έσωσε ο... ΠΑΟΚ - Από "σαπάκι" έγινε τούρμπο - Υπογράφει!
| 2020-07-02 22:21:00

Πήγε να γίνει "έγκλημα" στην ΑΕΚ - Το έσωσε ο... ΠΑΟΚ - Από "σαπάκι" έγινε τούρμπο - Υπογράφει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πήγε να γίνει "έγκλημα" στην ΑΕΚ - Το έσωσε ο... ΠΑΟΚ - Από "σαπάκι" έγινε τούρμπο - Υπογράφει!

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τον Νοέμβριο κλείνει τα 34 χρόνια του. Τα τέσσερα τελευταία, τα πέρασε με τη φανέλα της ΑΕΚ. Κάτι λοιπόν η ηλικία, κάτι η ευπάθεια που έχει (διαχρονικά) το σώμα του, οδήγησε στον μάλλον άκομψο είναι αλήθεια τρόπο αμέσως μετά την επιστροφή στις προπονήσεις στο να, πρακτικά "τελειώσει" η συζήτηση, χωρίς καν να ανοίξει για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πρόβλημα με αυτό, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν είχε. Απλώς περίμενε, λογικά, μια πιο direct προσέγγιση από τη μέσω των media ενημέρωση πως -πρακτικά- το συμβόλαιό του όχι μόνο δεν θα ανανεωθεί (δεν θα έφτανε να γίνει αυτόματα ούτε καν μέσω των προβλεπόμενων συμμετοχών) αλλά δεν θα υπήρχε και συζήτηση για να γίνει.

Στο ποδόσφαιρο όμως, σχέδια δεν κάνεις. Η φυγή του Βράνιες, μετέτρεψε τον Ουκρανό σε αναντικατάστατο. Στην… τρεχάλα οι υπεύθυνοι προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή του "Τσίγκρι" ως και τα τέλη της σεζόν, για να μην έμενε η ΑΕΚ με κεντρικούς αμυντικούς μόνο τον Σβάρνα, τον Οικονόμου και τον πιτσιρικά Λάτσι.

Το εύκολο για τον Τσιγκρίνσκι αυτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα να συμφωνήσει, συμφωνώντας ακόμη και στο να μείνει ανοιχτό -ακόμη και με αυτές τις προϋποθέσεις- το ενδεχόμενο της περαιτέρω επέκτασης του συμβολαίου του. Προσέξτε λοιπόν τώρα. Τετάρτη με Τετάρτη. Αρης, ρεβάνς Κυπέλλου, 120 λεπτά. Ολυμπιακός play off την Κυριακή, 90 λεπτά. Χθες, ΠΑΟΚ, Τούμπα, "τελικός" για 2η θέση 90 λεπτα.

Τρεις σερί συμμετοχές σε διάστημα 8 ημέρων. Ούτε λεπτό χαμένο. Ξεκάθαρη ψήφος όχι εμπιστοσύνης, αλλά… καθολικής αναγνώρισης από τον Μάσιμο Καρέρα. Και ο Τσιγκρίνσκι ανταποκρίθηκε, παρά τους φόβους (δικαιολογημένους καθ’ όλα) για το τι μυϊκό μπορεί να βγάλει στο γηπέδο και το αν θα αντέξει.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά χτες, πέτυχε και το πρώτο γκολ της νίκης, το δεύτερο φετινό του, πάλι κόντρα στον ΠΑΟΚ (το πρώτο, στο 2-2 του Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ). Δεδομένα, μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ΑΕΚ να παλεύει για την κατάκτηση της 2ης θέσης και το Κύπελλο, ο 34χρονος Ουκρανός μοιάζει να είναι ο πλέον πολύτιμος, ο πλέον αναντικατάστατος στο μυαλό του Καρέρα.

Και έτσι, με αυτόν τον τρόπο, σε διάστημα λιγότερο του μήνα, κατάφερε να γυρίσει τελείως το κλίμα, υποχρεώνοντας ουσιαστικά τη διοίκηση να προσυπογράψει (προτείνοντας του τελικά) την επέκταση της παραμονής του. Γιατί αυτό μοιάζει το πιθανότερο πλέον… 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αυτή την κορυφαία ελληνική ομάδα έκανε επαφή ο Βράνιες - Θα... τρελαθούμε τελείως!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags