Facebook Pixel Sportdog.gr | "Βαριά" ήττα για τη Λίβερπουλ από την περσινή πρωταθλήτρια - Δεν... χαρίστηκε η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-07-03 00:10:00

"Βαριά" ήττα για τη Λίβερπουλ από την περσινή πρωταθλήτρια - Δεν... χαρίστηκε η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βαριά" ήττα για τη Λίβερπουλ από την περσινή πρωταθλήτρια - Δεν... χαρίστηκε η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική απέναντι στη Λίβερπουλ και επικράτησε με 4-0 για την 32η αγωνιστική της Premier League, αν και η διαφορά τους εξακολουθεί να είναι στο 86-66.

Οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ που έχουν πλέον εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή, έμειναν… στους πανηγυρισμούς και γνώρισαν μια βαριά ήττα από τους Πολίτες.

Τον… χορό των γκολ άνοιξε ο Ντε Μπρόινε μόλις στο 25’, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Στέρλινγκ μετά από τράβηγμα του Γκόμεζ.

Ο Στέρλινγκ στη συνέχεια ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, που με τέλειο κοντρόλ κατάφερε να τσιμπήσει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα του Άλισον για το 2-0.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου οι παίκτες του Γκουαρντιόλα έκρυψαν την μπάλα. Φόντεν-Ντε Μπρόινε έπαιξαν το 1-2 και ο Άγγλος άσος το τελείωσε ιδανικά.

Το 4-0 ήρθε με τον Στέρλινγκ να πλασάρει εύστοχα και την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα από τον Τσάμπερλεϊν, αλλά είχε ήδη κατεύθυνση προς την εστία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags