Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάχη-τίτλου με τρελές αποδόσεις! Ποντάρετε σε Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και πολλαπλασιάστε τα κέρδη σας
| 2020-07-05 10:00:00

Μάχη-τίτλου με τρελές αποδόσεις! Ποντάρετε σε Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και πολλαπλασιάστε τα κέρδη σας

Sportdog Team
Μάχη-τίτλου με τρελές αποδόσεις! Ποντάρετε σε Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και πολλαπλασιάστε τα κέρδη σας

H πιο κρίσιμη αγωνιστική της σεζόν διεξάγεται σήμερα (Κυριακή 5/7) στη La Liga και δεν αποκλείεται μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα να γνωρίζουμε και τον πρωταθλητή Ισπανίας.

Τα παιχνίδια για την 34η αγωνιστική είναι εξαιρετικά σημαντικά, καθώς απομένουν μόνο πέντε αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε της σεζόν και οι Μαδριλένοι βρίσκονται στο +4 από τους δεύτερους Καταλανούς. Η Μπάρτσα δεν έχει βρει φόρμα μετά την επιστροφή από την διακοπή λόγω της πανδημίας και πηγαίνει από γκέλα σε γκέλα.

Η… παρέα του Λιονέλ Μέσι προέρχεται από το 2-2 εντός έδρας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ είχε προηγηθεί το 2-2 πάλι εντός έδρας με τη Θέλτα. Το αποψινό ματς λοιπόν στην έδρα της Βιγιαρεάλ, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση (πέντε νίκες στα έξι τελευταία) και κυνηγάει την έξοδο στο Champions League, θεωρείται «τελικός» για τους «μπλαουγκράνα» και μόνο με νίκη θα μείνουν ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Το Πάμε Στοίχημα δίνει απόδοση 1.68 για τελικό αποτέλεσμα νίκη της Μπαρτσελόνα, 3.75 στην ισοπαλία και 4.05 σε νίκη της Βιγιαρεάλ. Επίσης, η επιλογή νίκη Μπαρτσελόνα και goal-goal (έχει παραβιαστεί η εστία της και στα δύο τελευταία παιχνίδια της) προσφέρεται στο 2.95! Και αν δεν σας βγει το ποντάρισμά σας δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Γιατί με την επιλογή «Παρά 1», αν χαθεί ένας αγώνας από παρολί πέντε αγώνων επιστρέφεται το ποντάρισμα με τις αποδόσεις να είναι τουλάχιστον 1,50 σε κάθε ματς.

Οι επιλογές που δίνει το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ δίνουν ευκαιρίες για κέρδη. Μπορείτε να τις μελετήσετε για να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.

Αν προβλέψετε στο Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα ακριβές σκορ, το Πάμε Στοίχημα πληρώνει με πολύ καλές αποδόσεις. Το 0-1 έχει 7.85, το 0-2 στο 8.35, το 1-2 κυκλοφορεί στο 6.85 και το 1-3 σε απόδοση 10!

Όσον αφορά το παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Ρεάλ, επίσης οι αποδόσεις στο Πάμε Στοίχημα είναι εξαιρετικές και αξίζει να μας απασχολήσουν, καθώς ουσιαστικά είναι το πιο επικίνδυνο ματς των Μαδριλένων μέχρι το φινάλε της σεζόν. Οι γηπεδούχοι είναι στην έβδομη θέση και κυνηγούν την έξοδο στο Europa League, ενώ βρίσκονται σε καλή κατάσταση με δύο σερί νίκες, τελευταία το 2-0 στην έδρα της Βαλένθια. Στο Πάμε Στοίχημα λοιπόν μπορούμε να βρούμε το goal-goal στο 1.75 και το over 2.5 στο 1.71, ενώ εάν θέλετε να ακολουθήσετε τη ρέντα των «Μερένχες» που έχουν πέντε σερί νίκες μετά την διακοπή, το goal-goal και διπλό βρίσκεται στο 3.20!

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας από 10% ως και 100% επιλέγοντας τουλάχιστον 5 από 13 προεπιλεγμένους αγώνες κάθε ημέρας χάρη στην επιλογή «Boost 13».

Στο Μπιλμπάο – Ρεάλ πάντως, οι φιλοξενούμενοι παρότι τρέχουν εντυπωσιακό σερί νικών, έχουν πολύ καλές επιδόσεις. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί το στατιστικό των τελευταίων αγώνων, όπου βρίσκουν δίχτυα από το ημίχρονο, αξίζει να κυνηγήσουμε στο Πάμε Στοίχημα την επιλογή να σκοράρει η Ρεάλ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.35 ή να κερδίσει και τα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3.85!

Και κάτι τελευταίο! Αν θέλετε τα κέρδη σας να πολλαπλασιαστούν μέχρι και 100%, τότε θα πρέπει να επιλέξετε το «Boost Νίκης», στο live στοίχημα με την προτίμηση τουλάχιστον 3 αγώνων που έχουν απόδοση από 1,30 και πάνω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags