Facebook Pixel Γιώργος Βαγιαννίδης: Έσκασε η βόμβα στην Ίντερ, άσχημα τα μαντάτα για τον Έλληνα μπακ
| 2020-07-03 10:10:00

Έσκασε η βόμβα στην Ίντερ - Άσχημα μαντάτα για τον Βαγιαννίδη - Τον... τελειώνει ο Κόντε;

του Νίκου Στεργίου
Έσκασε η βόμβα στην Ίντερ - Άσχημα μαντάτα για τον Βαγιαννίδη - Τον... τελειώνει ο Κόντε;

Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό μέσο, ο Γιώργος Βαγιαννίδης χαρακτήρισε τον Ατσράφ Χακίμι ως τον κορυφαίο κατά τη γνώμη του δεξιό μπακ του κόσμου. Τότε, δεν υπήρχε καν νύξη για πιθανό ενδιαφέρον της Ιντερ για τον διεθνή Μαροκινό, ο οποίος -γεγονός είναι- έχει την ευχέρεια να παίζει και στα δύο άκρα.

Μόλις χθες ο Χακίμι ανακοινώθηκε επισήμως από την Ιντερ (deal που σημειολογικά χειρίστηκε και ολοκλήρωσε ο γιος του Μαρσέλο Λίπι, ο οποίος είναι από τους καλύτερους "συνεργάτες" των Μιλανέζων), η οποία καταβάλλοντας 45 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ κάλυψε ένα σημαντικό κενό που είχε στο δεξιό άκρο (κυρίως εκεί) του 3-4-3 που εφαρμόζει ως διάταξη ο Αντόνιο Κόντε, δίνοντας έτσι λαβή σε ιταλικά media να επανεκτιμήσουν το στάτους του Βαγιαννίδη στους "νερατζούρι" εκτιμώντας πως δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ιταλική ομάδα προκειμένου να διασφαλιστεί η εξέλιξή του.

Κόντρα στα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί για τον 19χρονο άσο, ο δανεισμός είναι μια προοπτική που εξ αρχής και σαφώς "παίζει" από την πρώτη στιγμή. Το μόνο που είναι εξασφαλισμένο για τον "Βάγια" είναι πως θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Ιντερ και πως θα κριθεί από πρώτο χέρι από τον ίδιο τον Κόντε. Από εκεί και πέρα, τα πάντα αναφορικά με το στάτους του είναι ανοιχτά.

Αυτονόητο πως δεν υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιό του που να αποτρέπει τον δανεισμό (αν είναι ποτέ δυνατόν), αυτονόητο πως και η δική του πλευρά δεν ζήτησε ποτέ μια τέτοια εγγύηση. Ο Βαγιαννίδης θα είναι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στο Μιλάνο προκειμένου να επικυρώσει τη μετακόμισή του στην Ιντερ, κάνοντας τις (τυπικές) ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας το νέο του, τετραετές συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, στις αρχές Αυγούστου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των "νερατζούρι" για την επόμενη σεζόν -με διευρυμένη συμμετοχή, αφού για λόγους ασφάλειας λογικά θα είναι σε κάποιο της διάστημα κοινή της επαγγελματικής ομάδας με την Πριμαβέρα- θα είναι η επόμενη επαφή του "Βάγια" με την Ιντερ και αυτή που σε πρώτη φάση τουλάχιστον θα κρίνει και τη μετέπειτα παρουσία του στο ρόστερ των "νερατζούρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γίνεται... σκοτωμός! Αυτόν "αρπάζει" από ΠΑΟ ο Μαρινάκης - Δεν είναι ο Ινσούα - Όνομα-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags