Facebook Pixel Sportdog.gr | Άγγλος ρεπόρτερ αποθεώνει μεταγραφή της ΑΕΚ: "Θα δείξει την ποιότητά του"
| 2020-07-04 04:33:00

Άγγλος ρεπόρτερ αποθεώνει μεταγραφή της ΑΕΚ: "Θα δείξει την ποιότητά του"

Sportdog Team
Άγγλος ρεπόρτερ αποθεώνει μεταγραφή της ΑΕΚ: "Θα δείξει την ποιότητά του"

Ένας από τους πλέον ειδικούς, για να μιλήσει για τον Μπράιτ Ενομπακάρε, είναι ο Τζο Έντουαρντς. Ρεπόρτερ της Γουλβς στην «Express&Star», ο οποίος παρακολούθησε την εξέλιξη του 22χρονου μεσοεπιθετικού στην Βρετανία.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος μίλησε για τον Ενομπακάρε και αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα πέτυχε ο ποδοσφαιριστής στο Μολινό με τους «Λύκους» μας μίλησε για το καλύτερο και παράλληλα… μοιραίο του παιχνίδι με την Σίτι, στάθηκε στους δύο δανεισμούς που ήταν «σαν να μην έγιναν ποτέ», ενώ χαρακτήρισε τον νεαρό άσο «ακατέργαστο διαμάντι» που «Μπορείς να δεις εύκολα γιατί η ΑΕΚ ποντάρει στο ταλέντο του».

Αναλυτικά όσα είπε ο ρεπόρτερ της Γουλβς στην «Express&Star» Τζο Έντουαρντς στο aek365:

«Είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο Μπράιτ Ενομπακάρε, που θα μπορούσε να βρισκόταν στην Γουλβς και να είχε πιάσει. Ήταν κοντά στο να κάνει γίνει μια πραγματική αποκάλυψη για το κλαμπ αλλά τελικά απέτυχε. Στην πρώτη χρονιά του Νούνο Εσπίριτο Σάντος, έπαιξε αρκετά και ήταν μια χρήσιμη επιλογή για τον προπονητή. Καλός στην ντρίπλα και είχε πραγματικά καλό ρυθμό στο παιχνίδι του. Αυτό που τον απογοήτευσε ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι που έκανε την καλύτερη του εμφάνιση ήταν εκείνο στο Carabao Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, όπου ο Ενομπακάρε προκάλεσε προβλήματα όλο το βράδυ με την ταχύτητα και την κίνησή του στους αντιπάλους, αλλά έχασε μερικές μεγάλες ευκαιρίες. Η δεύτερη στο 90’ ένα χαμένο τετ-α-τετ. Μετά από αυτό, δεν βρήκε ποτέ ξανά την φόρμα του. Πήγε δανεικός στην Κόβεντρι και πραγματικά εκεί άνθισε τα πήγε πολύ καλά. Έχοντας μια συνεπή πορεία στα παιχνίδια του. Αλλά στην Κιλμάρνοκ και την Γουίγκαν που δόθηκε… δεν πήγε ποτέ».

 

Το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς που αναφέρεται ο Τζο Έντουαρντς

«Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να αισθανθεί όμορφα και άνετα στην Ελλάδα για να αρχίσει να αξιοποιεί τις δυνατότητες τις οποίες αναμφίβολα έχει. Θα μπορούσα να τον αποκαλέσω ένα ακατέργαστο διαμάντι. Μπορείς να δεις εύκολα, γιατί η ΑΕΚ του έδωσε αυτήν την ευκαιρία, αφού θα μπορούσε να αποδειχτεί ένας πολύ καλός παίκτης. Ήταν γραμμένο για τον ίδιο, να φύγει από την Γιουλβς, αλλά είμαι σίγουρος πως μερικοί εδώ στην Premier League, θα παρακολουθούν την πορεία του στην Αθήνα και την ΑΕΚ. Νομίζω ότι έρχεται στην ΑΕΚ για να δείξει την ποιότητα του και αν δείξει τον εαυτό του, τότε θα δείτε καλά πράγματα από εκείνον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags