Facebook Pixel Άρης - Ματέο Γκαρσία: Τα λεφτά του Φετφατζίδη και η εμπλοκή του Ολυμπιακού
| 2020-07-03 11:22:00

Aδιανόητος Καρυπίδης! Δίνει όλα τα λεφτά του Φέτφα στον παικταρά - Φήμες για εμπλοκή Ολυμπιακού!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Aδιανόητος Καρυπίδης! Δίνει όλα τα λεφτά του Φέτφα στον παικταρά - Φήμες για εμπλοκή Ολυμπιακού!

Άρης - Ματέο Γκαρσία: Ακούγονταν και ακόμη και τώρα ακούγεται απίστευτο, αδύνατο, αλλά κατά πως φαίνεται η προσπάθεια γίνεται, είναι δόκιμη και σταθερή, ανεξαρτήτως των πιθανοτήτων επιτυχίας της. Ο λόγος για το "κυνήγι" του Ματέo Γκαρσία από τον Άρη για επιστροφή του Αργεντινού στο "Βικελίδης".

Παρά το ban από τη ΦΙΦΑ, παρά τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν σχετικά με κομμάτια του ρόστερ των "κιτρίνων", που ο σύλλογος θέλει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας, ο Θοδωρής Καρυπίδης φαίνεται πως έχει πάρει… πατριωτικά την υπόθεση του 23χρονου εξτρέμ και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να την πετύχει.

Έχοντας μάλιστα και ρευστό από την πώληση Φετφατζίδη στην Αλ Αϊν, εντατικοποιεί τις προσπάθειές του. Και φυσικά, αυτές δεν μένουν κρυφές. Ούτε καν από τον ίδιο τον ισχυρό άντρα του Άρη, ο οποίος δεν κρύβει την αισιοδοξία του πως μέχρι το τέλος του μήνα και οι δικαστικές περιπέτειες του club θα έχουν εξομαλυνθεί -με απαλοιφή δηλαδή του ban, αλλά και διασφάλιση πως δεν θα ακολουθήσουν άλλα-αλλά και ο δρόμος για την επιστροφή Γκαρσία θα έχει ανοίξει τελείως.

Το δεδομένο είναι πως ο Άρης φέρεται να κινείται οικονομικά μεταξύ 1,2 και 1,5 εκατ. ευρώ, ξοδεύοντας δηλαδή σχεδόν το 100% του ποσού που εισέπραξε από την πώληση Φετφατζίδη. Τη δεδομένη στιγμή, δεν φτάνει για να κάμψει τις αντιστάσεις του Αστέρα, αφού μόλις πέρυσι δαπάνησαν 2,2 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τον Γκαρσία και δημοσίως έχουν τοποθετήσει τον πήχη των απαιτήσεων τους στα 3 εκατ. ευρώ.

Το σίγουρο είναι πως δεν μιλάμε για εύκολη προσπάθεια, το ακόμη σιγουρότερο πως ο Αστέρας συζητάει την παραχώρηση του Γκαρσία, αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του στην πρώτη σεζόν του στο Βελιγράδι και φυσικά, εκ των πραγμάτων δεν θα γίνονταν να λείψει και η ίντριγκα από την υπόθεση, με συνεχείς αναφορές για εμπλοκή (άμεση ή έμμεση) του Ολυμπιακού στην υπόθεση.

Δεν χρειάζεται φυσικά υπενθύμιση πως οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν τον ποδοσφαιριστή, κονταροχτυπήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι με τον Αστερα, χάνοντας όμως στο νήμα τον ποδοσφαιριστή. Κάτι που -με μια διαφορετική προσέγγιση- δεν έχουν ξεχάσει στον Ολυμπιακό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό ήταν! Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό κορυφαίο όνομα - Πού πηγαίνει - Άντε να βρουν καλύτερο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags