Facebook Pixel ΑΕΚ: Είδηση για το μέλλον του Τσιγκρίνσκι έδωσε ο μάνατζέρ του
| 2020-07-03 11:58:00

Αποκάλυψη για το μέλλον του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ! Θρύλο της ομάδας τον χαρακτηρίζει ο ατζέντης του

Sportdog Team
Αποκάλυψη για το μέλλον του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ! Θρύλο της ομάδας τον χαρακτηρίζει ο ατζέντης του

ΑΕΚ: Είδηση για το μέλλον του Τσιγκρίνσκι έδωσε ο μάνατζέρ του.

Ο Αλεξάντερ Πανκόφ, ατζέντης του Ουκρανού αμυντικού της ΑΕΚ μίλησε στη ρωσική Meta-ratings.com.ua και σχολίασε την εμφάνισή του πελάτη του στη νίκη της Ένωσης στην Τούμπα, ενώ υποστήριξε για το μέλλον του, ότι υπάρχουν ξεχωριστές επιλογές.

«Ο Ντμίτρο είχε ένα σπουδαίο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ. Σκόραρε ένα γκολ. Είναι σε εξαιρετική φόρμα και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή Μάσιμο Καρέρα. Τώρα ο Τσιγκρίνσκι επικεντρώνεται στο τέλος της χρονιάς στα σημαντικά παιχνίδια. Ένα από αυτά ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει το Κύπελλο. Η ομάδα έπαιξε τα τελευταία χρόνις στους τελικούς αλλά δεν πήρε το τρόπαιο. Τώρα είναι ξανά στον τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Είναι ένα βήμα πριν την κατάκτηση αυτού του πολυπόθητου επάθλου», ήταν το σχόλιο του Πανκόφ για τα αγωνιστικά θέματα.

«Όσον αφορά το μέλλον του Ντίμα στην Ελλάδα, όλα αυτά τα θέματα θα συζητηθούν στο τέλος της σεζόν. Ο Τσιγκρίνσκι ξόδεψε τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής και η ομάδα ακούει την άποψή του.

Υπάρχουν ξεχωριστές προοπτικές για τη συνέχεια της καριέρας του Ντμίτρο. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται επίσης να κρατήσει τον Ουκρανό, επειδή έχει γίνει ήδη θρύλος της ομάδας. Θα διαπραγματευτούμε και θα συζητήσουμε όλα τα θέματα στο τέλος της σεζόν», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Μάρτιο υπήρξαν αναφορές που υποστηρίζαν, ότι ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ουκρανό στόπερ, όχι μόνο λόγω των ικανοτήτων του στο γήπεδο και της εμπειρίας του, αλλά και ως προσωπικότητα. Αναπτύχθηκε λοιπόν φημολογία που υποστήριζε, ότι δεν αποκλείεται ο Ουκρανός να συνεχίσει από άλλο πόστο στην ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags