Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα - Ιβάν Σαββίδης: Γι’ αυτό δεν διώχνει ο Ιβάν τον Φερέιρα – Μεγάλα "ζόρια" για ΠΑΟΚ - Σωτήρας… από το πουθενά!
| 2020-07-03 22:35:00

Γι’ αυτό δεν διώχνει ο Ιβάν τον Φερέιρα – Μεγάλα "ζόρια" για ΠΑΟΚ - Σωτήρας… από το πουθενά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γι’ αυτό δεν διώχνει ο Ιβάν τον Φερέιρα – Μεγάλα "ζόρια" για ΠΑΟΚ -  Σωτήρας… από το πουθενά!

Αμπέλ Φερέιρα - Ιβάν Σαββίδης: Θα ήταν όχι απλώς μια κάποια λύση, αλλά η λύση για το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και μήνες. Αν στον ΠΑΟΚ μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, τότε σίγουρα, στην φθινοπωρινή πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Αμπέλ Φερέιρα δεν θα είχαν εμφανιστεί κατηγορηματικά αντίθετοι στην προοπτική οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης, που τουλάχιστον θα επέτρεπε μέσα σε ελάχιστους μήνες την απόσβεση της επένδυσης που έκαναν για την αγορά του Πορτογάλου τεχνικού από την Μπράγκα.

Πλέον, «βάλτος». Ο Φερέιρα δεν έχει την εμπιστοσύνη κανενός στον σύλλογο εδώ και μήνες και όσο και αν επικοινωνιακά προ καραντίνας έγινε μια προσπάθεια αναβάθμισης και στήριξης, τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας στα play off, δεν επιτρέπουν κάτι διαφορετικό πλέον από μια λύση συνεργασίας. Το θέμα είναι πως θα γίνει αυτή, όταν ο Πορτογάλος έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο, με ένα ποσό αποζημίωσης το οποίο παρότι είναι – ακόμη – αδιευκρίνιστο (αν δηλαδή είναι φιξ, ανεξαρτήτως του χρόνου που θα προκύψει η λύση συμβολαίου είτε αυτό προκύπτει από το εναπομείναν διάστημα όταν προχωρήσει το club σε απόλυση) εν τούτοις είναι σίγουρα ο βασικός ανασταλτικός παράγοντας για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε αυτήν την επιλογή, αφού – κοινώς – το ασφυκτικό πλαίσιο του Financial Fair Play δεν επιτρέπει τέτοια… ανοίγματα.

Γι’ αυτό και οι συνεχείς αναφορές περί ενδιαφέροντος της ΤΣΚΑ Μόσχας για τον Φερέιρα αντιμετωπίζονται με… δεήσεις και προσευχές στον ΠΑΟΚ, αφού μια τέτοια προοπτική θα ήταν πραγματικά σωτήρια για όλους, μια λύση που θα ικανοποιούσε τους πάντες και θα έδινε διέξοδο στο… αδιέξοδο που τη δεδομένη στιγμή: ο ΠΑΟΚ θέλει να διώξει τον Φερέιρα αλλά δεν μπορεί, ο Φερέιρα δεν «καίγεται» να παραμείνει, αλλά δεν πρόκειται να αποχωρήσει αν δεν αποζημιωθεί, κάτι που δεν μπορεί να κάνει στο 100% ο «δικέφαλος».

Μύλος δηλαδή. Το πρόβλημα είναι πως όλες αυτές οι αναφορές περί ρωσικού ενδιαφέροντος, μάλλον θα πρέπει να εντάσσονται ακριβώς σε… μεταφυφικό πλαίσιο, αφού μπορεί οι Μοσχοβίτες να είχαν τα ραντάρ τους στην εξέλιξη του Φερέιρα από τότε που βρίσκονταν στον πάγκο της Μπράγκα, πλέον όμως, πέραν των… προκάτ δημοσιογραφικών εκτιμήσεων και αναφορών, δεν υπάρχει και το κυριότερο δεν πρόκειται να υπάρξει απολύτως τίποτα που να δικαιολογεί τη συντήρηση του συγκεκριμένου σεναρίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Τούμπα - Αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟΚ από το εξωτερικό - Απόφαση Σαββίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags