Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελό σενάριο για Ρέτσο! Τον γυρίζουν Ελλάδα - Δανεικός σε top ομάδα - Τα έμαθαν στο λιμάνι;
| 2020-07-04 11:25:00

Τρελό σενάριο για Ρέτσο! Τον γυρίζουν Ελλάδα - Δανεικός σε top ομάδα - Τα έμαθαν στο λιμάνι;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό σενάριο για Ρέτσο! Τον γυρίζουν Ελλάδα - Δανεικός σε top ομάδα - Τα έμαθαν στο λιμάνι;

Τη δεδομένη στιγμή, το σίγουρο είναι πως στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού δεν περιλαμβάνεται κεντρικός αμυντικός.

Με τους Σεμέδο, Σισέ και Μπα (σε αυτήν ακριβώς τη σειρά) να έχουν μπει όμως στη βιτρίνα των «ερυθρόλευκων», προκαλώντας – άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο – τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, θα πρέπει να θεωρείται πιθανότατα πως στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα εντάξουν την αναζήτηση ενός στόπερ στη λίστα των προτεραιοτήτων τους.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως στη συγκεκριμένη κατηγορία, της αναζήτησης δηλαδή ενός κεντρικού αμυντικού, μπορεί να ενταχθεί ποτέ ο Παναγιώτης Ρέτσος. Παρά την σχετική φημολογία που κατά καιρούς προκύπτει, ενδεχόμενο επιστροφής, μεταγραφής ή ακόμη και δανεισμού του διεθνή αμυντικού δεν υπάρχει στον ορίζοντα.

Ο Ρέτσος πλήρωσε την πανδημία και δεν μπόρεσε να «δείξει» στο Σέφιλντ, με αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ να μην εξασκήσει το buy out που υπήρχε στη συμφωνία του δανεισμού του από την Μπάγερ και έτσι, o 22χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στο Λεβερκούζεν. Εχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τις «ασπιρίνες», βρίσκεται όμως εκτός πλάνων τους γι’ αυτό και ένας νέος δανεισμός του είναι το πιθανότερο σενάριο.

Θα μπορούσε λοιπόν κανείς να υποθέσει πως ο Ολυμπιακός θα ήταν μια πιθανή επιλογή εφόσον τεθεί τέτοιο ζήτημα; Υπόθεση λογική, αλλά συγκεντρώνει πολλά και σοβαρά εμπόδια για να πραγματοποιηθεί. Και – με όση σιγουριά μπορεί να υπάρχει σε μεταγραφικές υποθέσεις – δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού τα εν λόγω εμπόδια είναι (επί του παρόντος τουλάχιστον) και μεγάλα – και τοποθετημένα χρόνια – και φαίνονται ανυπέρβλητα.

Και αυτό παρά την εκατέρωθεν αμοιβαιότητα που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού και του ίδιου Ρέτσου. Αρκετή όμως για να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια, δεν είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπουμ Ομάρ! Πήρε την απόφαση για το μέλλον του - Θα τρελαθούν οι Ολυμπιακοί με τον αρχηγό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags