Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-φωτιά για Μέσι - "Ιδανικό να συνεργαστεί ξανά με τον Γκουαρντιόλα" - Ποιος έκανε τις δηλώσεις!
| 2020-07-05 04:27:00

Ατάκα-φωτιά για Μέσι - "Ιδανικό να συνεργαστεί ξανά με τον Γκουαρντιόλα" - Ποιος έκανε τις δηλώσεις!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά για Μέσι - "Ιδανικό να συνεργαστεί ξανά με τον Γκουαρντιόλα" - Ποιος έκανε τις δηλώσεις!

Μπαρτσελόνα: Ο Ριβάλντο μίλησε για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα ο θρύλος του ποδοσφαίρου μιλώντας στην Betfair υπογράμμισε πως:

«Αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κλαμπ, τότε κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα. Ίσως είναι κουρασμένος με όλα τα συνεχή προβλήματα που περιβάλλουν την ομάδα τους τελευταίους μήνες. Όταν λήξει το συμβόλαιο του, με την Μπάρτσα, ο Μέσι θα είναι 34 ετών, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε ακόμα να παίξει εύκολα στην Premier League. Θα είναι θλιβερό να τον δω να εγκαταλείπει τη Μπαρτσελόνα. αλλά ελπίζω να μείνει για τώρα.

Αν θέλει να αποχωρήσει θεωρώ πως η επανασύνδεση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι δελεαστική γι 'αυτόν, καθώς και οι δυο τους δημιούργησαν μια εξαιρετική συνεργασία προπονητή και παίκτη στη Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με όλες αυτές τις εικασίες, πιστεύω ότι πάρα πολλοί ονειρεύονται ήδη το ντουέτο, Μέσι-Ρονάλντο, στη Γιουβέντους. Αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν μια τεράστια έκπληξη. Θα ήταν ιστορικό να βλέπουμε και τους δύο να παίζουν μαζί και είμαι βέβαιος ότι πολλοί χορηγοί της Γιουβέντους θα ήθελαν να βοηθήσουν οικονομικά για την απόκτηση του Μέσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags