Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελειωμένος" ο Καμαρά - Deal με +20 εκατ.
| 2020-07-04 17:11:00

"Τελειωμένος" ο Καμαρά - Deal με +20 εκατ. - Οι πιθανοί διάδοχοι - Όνομα... ΣΟΚ από Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειωμένος" ο Καμαρά - Deal με +20 εκατ. - Οι πιθανοί διάδοχοι - Όνομα... ΣΟΚ από Ελλάδα!

Ολυμπιακός: Από εκεί που ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρονταν και δεν έψαχνε για κεντρικό μέσο, ξαφνικά, τα ονόματα υποψηφίων στόχων «σκάνε» καθημερινά και ολοένα και αυξάνονται. Για τον 20χρονο χαφ του Ερυθρού Αστέρα, τον Πέτροβιτς, οι αξιώσεις των πρωταθλητών Σερβίας ξεπερνάνε (σε πρώτο επίπεδο) τα 4 εκατ. ευρώ. Πολλά λεφτά.

Για τον Λούκας Σάσα, τον Βραζιλιάνο του Αρη, ο οποίος άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ιανουάριο, αλλά λόγω του ban των «κιτρίνων» ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κινηθεί, απαιτείται 1,2 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή είναι και το buy out του ποδοσφαιριστή.

Για τον Μοχάμεντ Ελνενί, τον διεθνή Αιγύπτιο μέσο της Αρσεναλ, ο οποίος επίσης ήταν (και παραμένει) πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας τον περασμένο Ιανουάριο, απαιτείται – όπως έχει καταγράψει ο «σκύλος» - και χρόνος και κυρίως χρήμα. Τόσο προς τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι θέλουν να αποσβέσουν τα 12,5 εκατ. ευρώ που δαπάνησαν για την αγορά του από τη Βασιλεία όσο και ως προς τον ίδιο, αφού εισπράττει ετησίως κάτι περισσότερα από 2,6 εκατ. ευρώ. Στο Λονδίνο δεν πρόκειται να μείνει, ο δανεισμός του στην Μπεσίκτας δεν θα έχει συνέχεια και πάντα είναι μια επιλογή που απαιτεί τσεκάρισμα.

Και αυτό γιατί είναι πλέον σαφές από την αυξητική τάση της ονοματολογίας για το κέντρο του γηπέδου πως ο Μαντί Καμαρά μετράει μέρες στον Ολυμπιακό. Είναι σαφές πως οι «ερυθρόλευκοι»… οσμίζονται τις τάσεις της αγοράς και περιμένουν, εκτιμούν πως η πρόταση που θα τους ικανοποιήσει, πρόταση δηλαδή που θα ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ… έρχεται για τον Αφρικανό μέσο.

Και γι’ αυτό ξεψαχνίζουν για αντικαταστατή του. Προφανώς δεν μπορεί αυτός να είναι ή έστω να λογίζεται ο Βαζεμπάχ Σακόρ, ο οποίος πάντως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» άρεσε πολύ στον Ολυμπιακό ύστερα από το πρόσφατο παιχνίδι του ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη». Λογικά όμως ένας παίκτης ο οποίος στα 24 του έχει να επιδείξει ως κορωνίδα της σταδιοδρομίας του το τριετές πέρασμα του από την πριμαβέρα της Γιουβέντους και φυσικά ως επαγγελματίας αυτόν τον 1,5 χρόνο που μπαινοβγαίνει στην ενδεκάδα του ΟΦΗ δεν μπορεί να «πλασαριστεί» ως αντικαταστάτης του Καμαρά, όσο και αν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αποδείξει πως και να ξεχωρίζουν την αξία γνωρίζουν, αλλά και να την «δουλεύουν» και να την αναδεικνύουν.

Προφανώς, ο 24χρονος Νορβηγός, αν όντως εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό, θα εξετάζεται ως μια απλώς συμπληρωματική λύση στην υφιστάμενη τετράδα του κέντρου των «ερυθρόλευκων», μια λύση η οποία σαφέστατα είναι φθηνότερη απ’ όλες τις υπόλοιπες προαναφερθείσες, αφού εκτός του ότι δεν μιλάμε καν για βασικό ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπουμ Ομάρ! Πήρε την απόφαση για το μέλλον του - Θα τρελαθούν οι Ολυμπιακοί με τον αρχηγό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags