Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Νέα δημοσιεύματα για την Λίβερπουλ και τον Κώστα Τσιμίκα.
| 2020-07-04 19:46:00

Χαμός με βασικό άσο του Ολυμπιακού - Σκανάρισμα... από κορυφαία αγγλική ομάδα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός με βασικό άσο του Ολυμπιακού - Σκανάρισμα... από κορυφαία αγγλική ομάδα! (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Νέα δημοσιεύματα για την Λίβερπουλ και τον Κώστα Τσιμίκα.

Η διάσημη συνδρομητική ιστοσελίδα "TheAthletic" έκανε μια έρευνα για το ποιος θα μπορούσε να αποτελέσει την λύση πίσω από τον Αντρέ Ρόμπερτσον.

Ο Σκωτσέζος άσος των Κόκκινων έχει κερδίσει φέτος τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στο πλάνο του Κλοπ.

Ωστόσο πίσω του δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση και οι Άλλοι πορεύονται με τον φόβο ενδεχόμενου τραυματισμού του 26χρονου.

Έτσι οι δημοσιογράφοι στο Νησί χρησιμοποιούν το smarterscout, την ιστοσελίδα που παρέχει λεπτομερή στοιχεία ανάλυσης για παίκτες σε όλο τον κόσμο, των οποίων οι βαθμολογίες υποστηρίζονται από πραγματικά δεδομένα και προηγμένα analytics.

Παίκτες λοιπόν με ίδια χαρακτηριστικά με τον Ρόμπερτσον είναι οι Άλεξ Γκριμάλδο (Μπενφίκα), Μπεν Τσίλγουελ (Λέστερ) και Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν). Από τη στιγμή όμως που αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι ακριβοί και η Λίβερπουλ δεν έχει τόσα χρήματα για να ξοδέψει, στο προσκήνιο οι Άγγλοι φέρνουν τον Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο του "TheAthletic": "Ο Κωνσταντίνος Τσίμικας του Ολυμπιακού είναι 24 ετών και ένας παίκτης του οποίου το παιχνίδι διαμορφώνεται στο καλούπι του Ρόμπερτσον. Είναι γρήγορος, ικανός να μεταφέρει την μπάλα στο φτερό και προσφέρει επίσης πολλά επιθετικά στοιχεία. Πρόσφατα συνδέθηκε με τη Νις, αντιπροσωπεύει τον τύπο του παίκτη που θα μπορούσε να έχει υψηλό ταβάνι δεδομένης της ηλικίας του, της πιθανής τιμής του και του προφίλ του στο γήπεδο".

Στα παρακάτω γραφήματα παρατίθενται οι μετρήσεις του Τσιμίκα και του Ρόμπερτσον, σύμφωνα με τα στοιχεία του smarterscout που χρησιμοποίησε το ΤheAthletic:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags