06/07/20 - 14:11

Έβγαλε την είδηση ο Μπαλτάκος: "Τότε η απόφαση του CAS για τον ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Έβγαλε την είδηση ο Μπαλτάκος: "Τότε η απόφαση του CAS για τον ΠΑΟΚ"!
5.342views

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Για την σημερινή εκδίκαση του CAS για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας του Δικεφάλου με την Ξάνθη μίλησε στον Metropolis FM 95,5 ο νομικός εκπρόσωπος των Θεσσαλονικιών, Τάκης Μπαλτάκος.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την εκδίκαση: «Δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία. Η δίκη έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που έχει καταθέσει προσφυγή και έπειτα το υπόμνημα ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο θέμα και αυτό που παίζει το σημαντικότερο ρόλο είναι τα υπομνήματα και οι προσφυγές. Οι δικαστές έχουν διαβάσει και σήμερα θα εξεταστούν οι ειδικοί, οι μάρτυρες, οι δικηγόροι. Δεν θα κριθεί σήμερα η υπόθεση εάν πάει καλά ή όχι.

Ο ΠΑΟΚ είχε και την πρόνοια καθώς ήξερε ότι η υπόθεση θα πάει στο CAS και έκανε σωστή προετοιμασία. Τα κείμενα του ΠΑΟΚ είναι άψογα και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε παράταση καθώς έλεγε ότι ήταν σύνθετα τα επιχειρήματα του Δικεφάλου. Η δίκη έχει ξεκινήσει από τις 5 Μαϊου».

Για το πότε θα βγει η απόφαση: «Το CAS ζήτησε να μάθει ποτέ λήγει το πρωτάθλημα. Η ερώτηση αυτή είναι σημαντική καθώς δείχνει να ενδιαφέρεται να βγει η απόφαση άμεσα. Πιστεύουμε λοιπόν ότι η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα»

Για το πόσο έχει επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ αυτή η υπόθεση«Η ομάδα είναι οργανισμός. Το σύνολο της ομάδας του ΠΑΟΚ συνταράχθηκε από το περιστατικό αυτό. Δεν μπορεί λοιπόν μια ομάδα 1/1 να είναι μπροστά και ξαφνικά να αρχίσει να φορτώνεται ήττες. Ήταν ένα σοκ και υπάρχουν συνέπειες. Το επικοινωνιακό κομμάτι του Ολυμπιακού ήταν τόσο καλό και έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ υποβιβάστηκε. Έτσι λοιπόν επηρεάσθηκε το σύνολο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ