Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ούτε Νότιγχαμ, ούτε Πειραιάς! Διπλό "άκυρο" σε Μαρινάκη
| 2020-07-06 20:38:00

Ούτε Νότιγχαμ, ούτε Πειραιάς! Διπλό "άκυρο" σε Μαρινάκη - Ανατροπή με "κλεισμένο" - Εκεί υπογράφει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ούτε Νότιγχαμ, ούτε Πειραιάς! Διπλό "άκυρο" σε Μαρινάκη - Ανατροπή με "κλεισμένο" - Εκεί υπογράφει!

Ολυμπιακός: Είχε δεν είχε ο Μπρούνο Μπαλτάζαρ κέρδισε τα 15 λεπτά της δημοσιότητας του, σύμφωνα με την περίφημη ρήση του Αντι Γουόρχολ. Βλέπετε, ο Πορτογάλος προπονητής είναι το κοινό σημείο του Ολυμπιακού και του Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται ως βασικός μεταγραφικός στόχος των "ερυθρόλευκων".

Ο 41χρονος Μπαλτάζαρ ήταν ο άνθρωπος που έκρινε και έδωσε το πράσινο φως για να αποκτηθεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Ιορδανός εξτρέμ και πλέον, από το περασμένο καλοκαίρι, ανήκει στο προπονητικό επιτελείο του Σαμπρί Λαμουσί, όντας βοηθός του προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ. Εύλογοι οι συσχετισμοί, αναμενόμενα συνδέθηκε με το μέλλον του 23χρονου άσου.

Ο ίδιος, μιλώντας σε κυπριακό μέσο, αρνήθηκε ουσιαστικά πως διαδραματίζει τον ρόλο που του αποδόθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως από τη στιγμή που δεν μπορεί η ομάδα του, η Νότιγχαμ Φόρεστ δηλαδή να αποκτήσει τον Αλ Τάμαρι, λόγω του ότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (και ούτε μπορεί να πάρει άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η χώρα καταγωγής του δεν είναι από αυτές που επιτρέπονται εξαιρέσεις στη σχετική νομοθεσία της Πρέμιερσιπ) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οτιδήποτε αφορά τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο Ιορδανός, από χθες μιλώντας σε ραδιόφωνο της πατρίδας του, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον ίδιο, αλλά πως περιμένει τις επόμενες μέρες προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι αυτό που προκύπτει από πηγές στην Κύπρο.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πουλήσει τον Τάμαρι. Αυτό είναι σίγουρο, αφού η φετινή του σεζόν δεν ήταν τόσο καλή όσο διαφημίζεται, ειδικά στην Ελλάδα. Πρόθεση που έχει μεταβιβαστεί και στον ίδιο τον Ιορδανό, με την σχετική υποσημείωση πως θα ήταν αμοιβαία χρήσιμο αν επέκτεινε το συμβόλαιό του. Γι’ αυτό άλλωστε και η πρόταση που του έχει γίνει είναι ουσιαστικά για μονοετή επέκταση, ως το καλοκαίρι του ’22 δηλαδή, με αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων (από 180.000 σε 250.000 ευρώ).

Έτσι, δίνεται πιο άνετα η δυνατότητα στον ΑΠΟΕΛ να βρει ομάδα αυτό το καλοκαίρι, αν όχι, θα δοθεί στον Ιορδανό η ευκαιρία να κάνει μια καλύτερη σεζόν από τη φετινή και έτσι να προσελκύσει και ο ίδιος (αλλά και η ομάδα) καλύτερες και πιο προσοδοφόρες προτάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού! Έκλεισε δεξί μπακ - Καψούρα του Μαρτίνς - Είναι ο αντι-Ομάρ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags