Facebook Pixel Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Όρθιοι στο Περιστέρι οι Αγρινιώτες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-06 22:12:00

Άντεξε ο Παναιτωλικός - Αλώβητος στο Περιστέρι και "χρυσός" πόντος κόντρα στον Ατρόμητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άντεξε ο Παναιτωλικός - Αλώβητος στο Περιστέρι και "χρυσός" πόντος κόντρα στον Ατρόμητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Ύστερα από ένα ευχάριστο και πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι, Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Η ανάγκη των φιλοξενούμενων για βαθμό ή βαθμούς συνέβαλε σε ένα ανοιχτό κι επιθετικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του Χάβου χρειάστηκε να επιστρέψει δις, ισοφαρίζοντας ισάριθμες φορές το συγκρότημα των δυτικών προαστίων. 

Το σκορ άνοιξε στο 18΄ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, που άφησε... όρθιο τον Φερνάντεθ. Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 35΄, όταν ο Τζανακάκης σέντραρε από δεξιά και ο Μουνιέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά.

Στο 57΄ ο Λιάβας ανέτρεψε τον Ντε Πο στην περιοχή και το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Φωτιάς μετέτρεψε σε γκολ ο Μανούσος στο 60΄, αλλά δύο λεπτά αργότερα, από εκτέλεση κόρνερ, ο Κωνσταντόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε εκ νέου για τους Αγρινιώτες.

Ο Παντελίδης έκανε μαζεμένες τις περισσότερες αλλαγές του στο τελευταίο τέταρτο για να «φρεσκάρει» την ομάδα του, ο Ατρόμητος άσκησε πίεση και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ο Παναιτωλικός άντεξε ως το τέλος και πήρε ένα βαθμό, που με την ολοκλήρωση των πλέι άουτ μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός».  

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασίλης Φωτιάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ραμπέλο, Ρισβάνης - Ντίας, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Λιάβας

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος (85΄ Ούμπιδες), Γκάλο, Κατράνης, Ενσικουλού (66΄ Βέλλιος), Ντε Πο, Μανούσος (78΄ Ανδρούτσος), Ραμπέλο (85΄ Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ντάλσιο (66΄ Ταχάρ), Κέβιν (26΄ Παρράς), Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς (78΄ Αριγίμπι), Τζανακάκης, Ντίας (66΄ Τσιγγάρας), Ρόσα (78΄ Άλβαρες), Μουνιέ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags