Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Νέο... CAS! Ντου ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό
| 2020-07-06 22:22:00

Νέο... CAS! Ντου ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό - Πάει να του "κλέψει" παίκτη - Θα γίνει... σκοτωμός

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέο... CAS! Ντου ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό - Πάει να του "κλέψει" παίκτη - Θα γίνει... σκοτωμός

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Από το πουθενά χθες προέκυψε… εμφύλιος στο μεταγραφικό παζάρι. Γνωστή η αναζήτηση, έστω και διακριτικά προς το παρόν, του Ολυμπιακού για αριστερό μπακ, "τιτίβισμα" Γάλλου δημοσιογράφου έφερε τους "ερυθρόλευκους" να έχουν καταθέσει πρόταση για τον διεθνή Περουβιανό, Μιγκέλ Τράουκο, ο οποίος ήταν ο βασικός φέτος στη Σεντ Ετιέν.

Εχει μάλιστα ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν με τους "στεφανουά", οι οποίοι θα εγκαινιάσουν την επόμενη χρονιά συμμετέχοντας στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας με την Παρί Σ.Ζ., παρά ταύτα, όπως έχει δείξει η μέχρι στιγμής… μη χρησιμοποίηση του στα φιλικά από τον τεχνικό του συλλόγου, Κλοντ Πιέλ, είναι εκτός πλάνων. Και αυτό παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Πρόταση εκ μέρους των "ερυθρόλευκων", δεν επιβεβαιώνεται. Σίγουρα πάντως δεν πρόκειται για… απαγορευτικά ακριβή μεταγραφή, αφού ο Περουβιανός κόστισε στη Σεντ Ετιέν πέρυσι το καλοκαίρι μόλις 1 εκατ. ευρώ. Και εδώ αρχίζει να… χοντραίνει το παιχνίδι, αφού τα δημοσιεύματα θέλουν και τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται, χωρίς όμως να έχει τη δυνατότητα να καταθέσει πρόταση (λόγω των περιορισμών στο FFP).

Γι’ αυτό και στην όλη υπόθεση μπλέκει ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος εμφανίζεται ως στόχος της Σεντ Ετιέν, υποψήφιος δηλαδή αντικατάστασης του Τράουκο! Μπερδευτήκατε; Δεν θα έπρεπε. Κοντολογίς, ο Τράουκο παραχωρείται, δεν κοστίζει πολλά, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση -που δεν επιβεβαιώνεται, ούτε και διαψεύδεται- ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να ακολουθήσει, αλλά δεν μπορεί, το φημολογούμενο όμως ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Γιαννούλη, μπορεί να τον βάσει -μέσω μιας τράμπας για παράδειγμα- στο κόλπο.

Τι χαλάει το "γλυκό", τουλάχιστον αναφορικά με την εμπλοκή του ΠΑΟΚ; Ότι ο Γιαννούλης δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν, η οποία -εκτός των υπολοίπων- όπως δείχνει και η περσινή αγορά του Τράουκο (είπαμε, μόλις στο 1 εκατ. ευρώ) δεν υπάρχει περίπτωση να δαπανήσει ένα ποσό έστω και στο μίνιμουμ των απαιτήσεων του Δικεφάλου (3-4 εκατ. ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ! Αυτόν τον τερματοφύλακα παίρνει ο Ολυμπιακός για αντικαταστάτη του Σα - Είναι 35 ετών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags