Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν παίρνει για αντι-Καμαρά ο Μαρινάκης
| 2020-07-07 10:15:00

Ανατροπή: Αυτόν παίρνει για αντι-Καμαρά ο Μαρινάκης - Καψούρα Μαρτίνς - Σκάει 7 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή: Αυτόν παίρνει για αντι-Καμαρά ο Μαρινάκης - Καψούρα Μαρτίνς - Σκάει 7 εκατ. ευρώ!

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά θα πωληθεί. Γι' αυτό, πλέον, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Είτε είναι Ιταλία, είτε είναι Αγγλία, είτε είναι Ισπανία, ο Αφρικανός μέσος έχει πιάσει... ταβάνι και κάποιος από τους (πολλούς) ενδιαφερόμενους που υπάρχουν για την αγορά του, θα καταθέσει στους "ερυθρόλευκους" την πρόταση που περιμένουν και θα τον αποκτήσει.

Το θέμα, προφανώς, είναι η διαδοχή του. Και στον Ολυμπιακό έχουν προφανώς ετοιμαστεί. Στην κορυφή αυτής της λίστας, τουλάχιστον του Πέδρο Μαρτίνς είναι όντως ο Πέπε, ο 23χρονος χαφ της Γκιμαράες.

Ο Πορτογάλος προπονητής τον ήθελε από πέρυσι, δύο φορές τουλάχιστον, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί, αλλά οι απαιτήσεις του πορτογαλικού συλλόγου, ξέφευγαν από τη δυνατότητα (και την ευχέρεια) του Ολυμπιακού.

Και τώρα, δεν είναι μικρές. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του '24 και εκτιμάται πως στο φετινό καλοκαίρι, παρά την ιδιαιτερότητα των συνθηκών, θα πωληθεί αφού -κοινώς- έχει φτάσει η ώρα του. Ενδιαφέρον υπάρχει από διάφορα πρωταθλήματα (ισπανικό κυρίως), γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι οι απαιτήσεις της Γκιμαράες δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από τα 6-7 εκατ. ευρώ.

Ποσό που όμως σε περίπτωση που όντως παραχωρηθεί ο Καμαρά, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον, δεν πτοεί τον Ολυμπιακό. Ακόμη και τόσα λοιπόν υπάρχει η διάθεση να δοθούν εφόσον ο Πορτογάλος χαφ αποτελεί αυτήν την στιγμή τη Νο1 επιλογή του Μαρτίνς, αλλά και τη βασική υποψηφιότητα ακόμη και για τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι εκτός της εμπιστοσύνης στις επιλογές του προπονητή, βλέπουν και δυνατότητα μεταπώλησης στον Πεπε, κάτι που παίζει πάντα βασικό ρόλο στις μεταγραφικές επιλογές των Πειραιωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού! Έκλεισε δεξί μπακ - Καψούρα του Μαρτίνς - Είναι ο αντι-Ομάρ;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags