Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ζοσέ Μαουρίσιο: Έτσι τον "τελειώνει" ο Σαββίδης - Χοντρό "ψαλίδι" 800.000 ευρώ!
| 2020-07-07 13:59:00

Έτσι τον "τελειώνει" ο Σαββίδης - Αδιανόητο "ψαλίδι" 800.000 ευρώ - Στο... κόλπο ο Βίλας-Μπόας!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι τον "τελειώνει" ο Σαββίδης - Αδιανόητο "ψαλίδι" 800.000 ευρώ - Στο... κόλπο ο Βίλας-Μπόας!

ΠΑΟΚ - Ζοσέ Μαουρίσιο: Το γεγονός ότι η Μαρσέιγ θα αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, δεν σημαίνει πως έχει βρεθεί λύση στα οικονομικά της προβλήματα. Αυτά όχι μόνο παραμένουν, αλλά διογκώνονται και τη "στοιχειώνουν" συνεχώς.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ενώ πέρυσι -ενταγμένοι στο πλαίσιο των περιορισμών του Financial Fair Play- δεν μπορούσαν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή, αν πρώτα δεν είχαν εξασφαλίσει μέσω πωλήσεων το απαιτούμενο ποσό (έτσι για παράδειγμα αγοράστηκε ο Μπενεντέτο από την Μπόκα Τζούνιορς), φέτος δεν μπορούν, για την ακρίβεια δεν τους εγγυάται πως ούτε με αυτήν τη διαδικασία θα αποφύγουν περαιτέρω ποινές.

Αλλώστε, πριν μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό πως η ΟΥΕΦΑ τους τιμώρησε με περιορισμό στον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα δηλώσουν στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ (όταν το κάνουν, τον ερχόμενο Οκτώβριο) αλλά και χρηματικό πρόστιμο. "Δεμένα" λοιπόν τα χέρια του Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος προσπαθεί να ενισχύσει τους Φωκαείς κυρίως με ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Τέτοιος είναι ο Ζοσέ Μαουρίσιο. Γνωστός του Πορτογάλου ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, αφού συνεργάστηκαν στη Ζενίτ (έστω και αν ο Μαουρίσιο δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Βίλας-Μπόας), φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Μαουρίσιο για να μετακομίσει στο "Βελοντρόμ". Προφανώς αρχικά δεν μιλάμε για κάτι το προχωρημένο. Ούτε καν κάτι σίγουρο. Διαφορετικά ο Μαουρίσιο θα ήταν ήδη στη Μασσαλία.

Και σίγουρα, δεν θα "αξιοποιούνταν" το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ προκειμένου να "πιεστεί" (;) όπως εκτιμάται πως συμβαίνει ο ΠΑOΚ για να κάνει μια καλύτερη προσφορά από την τελευταία που έχει καταθέσει στον Βραζιλιάνο και ουσιαστικά ρίχνει τις απολαβές του από το 1,4 εκατ. ευρώ στις 600.000 ("καθαρά" με το ποσό να αυξάνεται με μπόνους).

Πρόταση που προφανώς και δεν καλύπτει τον 32χρονο μέσο (ούτε καν στη χρονική διάρκεια, αφού φημολογείται πως η πρόταση του ΠΑOΚ είναι για μονοετή επέκταση), οπότε λογικό είναι από την πλευρά του να προκύπτουν διάφορα "σενάρια" και "ενδιαφέροντα" προκειμένου να κινητοποιηθούν οι "ασπρόμαυροι", που -όπως λέγεται- αποτελούν και την προτεραιότητα του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Όχι όμως με τους συγκεκριμένους όρους (που πάντως δεν δείχνουν να αλλάζουν, ούτε ύστερα από τις τελευταίες συζητήσεις των δύο πλευρών για την επέκταση του ενός μήνα στην τρέχουσα συνεργασία τους).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όργιο φημών για "τέλος" με Φερέιρα - Αυτός αναλαμβάνει άμεσα τον ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags