Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελό! Γι' αυτό γκέλαρε με ΠΑΟ - Τι έγινε πριν το ματς - Κίνδυνος για ΑΕΚ, Γουλβς!
| 2020-07-07 22:04:00

Τρελό! Γι' αυτό γκέλαρε ο Ολυμπιακός με ΠΑΟ - Τι έγινε πριν το ματς - Κίνδυνος για ΑΕΚ, Γουλβς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό! Γι' αυτό γκέλαρε ο Ολυμπιακός με ΠΑΟ - Τι έγινε πριν το ματς - Κίνδυνος για ΑΕΚ, Γουλβς!

Κατώτερος από ότι έχει συνηθίσει τους οπαδούς του τη φετινή σεζόν παρουσιάστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, ωστόσο κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο, φεύγοντας με το 0-0 από το ΟΑΚΑ.

Φυσικά, είναι και ως ένα σημείο λογικό να επέλθει χαλάρωση στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που ουσιαστικά παραδέχτηκε ο Πέδρο Μαρτίνς άμα τη λήξη του αγώνα με τους Πράσινους, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν προετοιμάστηκε όπως θα έπρεπε για την εν λόγω αναμέτρηση.

Η αλήθεια είναι ότι πριν το ματς στο ΟΑΚΑ τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά στον Ολυμπιακό, αφού την παραμονή του, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "ΦΩΣ", ο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει τους παίκτες του ελεύθερους να διανυκτερεύσουν στα σπίτια τους και όχι στο προπονητικό του Ρέντη. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και των πλέι οφ και αποδείχτηκε ότι το… τεστ δεν είχε επιτυχία.

Κι αν για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τα εναπομείναντα των πλέι οφ ο Ολυμπιακός δεν έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον παρά μόνο την διατήρηση του αήττητου, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τις λοιπές ερυθρόλευκες υποχρεώσεις που θα κρίνουν τους άλλους δύο στόχους της ομάδας.

Ο ένας είναι το Κύπελλο και ο τελικός με την ΑΕΚ και ο άλλος είναι η πρόκληση της Ευρώπης και η ρεβάνς με την Γουλβς, που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να είναι χαλαρός στα τελευταία τρία ματς των πλέι οφ, όπως παρουσιάστηκε στο ντέρμπι με το Τριφύλλι, τότε ίσως χάσει τον ρυθμό του εν όψει των κρίσιμων ραντεβού σε Κύπελλο και Ευρώπη, κάτι που ουδόλως θα ήθελαν να δουν να συμβαίνει οι οπαδοί της ομάδας, που ονειρεύονται μεγάλες στιγμές και προκρίσεις στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πλησιάζει σε μεταγραφή-έκπληξη ο Ολυμπιακός - "Τρέλα" στο λιμάνι - Χάφαρος με γεμάτη χρονιά! (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags