Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρομερές δηλώσεις Σεμέδο: "Μπουγέλωνα όποιον έβλεπα μπροστά μου"- Τι είπε για το μέλλον του
| 2020-07-07 23:11:00

Τρομερές δηλώσεις Σεμέδο: "Μπουγέλωνα όποιον έβλεπα μπροστά μου"- Τι είπε για το μέλλον του

Sportdog Team
Τρομερές δηλώσεις Σεμέδο: "Μπουγέλωνα όποιον έβλεπα μπροστά μου"- Τι είπε για το μέλλον του

Ολυμπιακός: Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους πανηγυρισμούς, αλλά και για το μέλλον του μίλησε στη Nova o Ρούμπεν Σεμέδο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο στόπερ του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova:

Για την πορεία της ομάδας και την άμυνα: «Είναι μία συνολική δουλειά η άμυνα. Είναι ομαδική δουλειά. Γενικότερα σαν σύνολο έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πολύ ευτυχισμένος. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την χρονιά. Μία δύσκολη χρονιά με δύσκολους αντιπάλους όμως αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Ναι είναι και δικαίωση του προπονητή. Όλοι δουλέψαμε πολύ για αυτό. Δεν χρειάζεται να επιλέγουμε ποιοι διακρίθηκαν. Όλοι έχουμε δουλέψει για το πρωτάθλημα. Τώρα να συνεχίσουμε για το Κύπελλο και την Ευρώπη».

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένειά μου που με στηρίζει και είναι πάντα κοντά μου. Φυσικά στην 2η οικογένειά μου που είναι ο Ολυμπιακός και το πως με έχει κάνει να νιώθω από την μέρα που ήρθε. Φυσικά σε όλο τον κόσμο και τον κόσμο μας που μας βοηθάει να παίζουμε καλύτερα. Παίζαμε με νερά και όχι με σαμπάνιες γιατί δεν είχαμε προετοιμαστεί».

Για τους στόχους και το μέλλον του: «Ο στόχος μου ήταν όποιος βρισκόταν στον δρόμο μου. Ήταν ο πανηγυρισμός μας. Όποιος βρισκόταν μπροστά μου τον μπουγέλωνα. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για το μέλλον. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ. Είμαι συγκεντρωμένος και θέλω και άλλους τίτλους με την ομάδα. Δεν έχει σημασία. Εάν δεν έκανα το φάουλ ίσως δεχόμασταν γκολ. Σε ένα τόσο σημαντικό ματς δεν έχει σημασία εάν θα παίξει ο Σεμέδο ή ο Ελ Αραμπί αλλά όποιος παίξει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags