Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Αδιανόητο "πάρε-δώσε" για Πέτροβιτς και Ματέο Γκαρσία!
| 2020-07-08 11:11:00

Aπίστευτα πράγματα στον Ολυμπιακό! Δίνουν +4.000.000 για παγκίτη και... δώρο - Έξαλλοι στον Άρη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Aπίστευτα πράγματα στον Ολυμπιακό! Δίνουν +4.000.000 για παγκίτη και... δώρο - Έξαλλοι στον Άρη!

Δουλειές με φούντες. Τόσες φαίνεται πως έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών.

Το πρώτο που ήρθε από τη Σερβία χθες, έκανε λόγο για επικείμενη συμφωνία, για την ακρίβεια "ένα βήμα από μια συμφωνία", των δύο συλλόγων για την αγορά του Νιέγκος Πέτροβιτς έναντι ενός ποσού που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο 20χρονος Σέρβος αμυντικός χαφ δεδομένα είναι στη λίστα του Ολυμπιακού και δεδομένε είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές. Η τιμή που αποδίδεται πάντως πως έκλεισε η συμφωνία είναι το κατώτατο άκρο των ελάχιστων απαιτήσεων που είχαν -πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ- οι πρωταθλητές Σερβίας για την παραχώρησή του.

Ίσως βέβαια, το... πακέτο με τον Ματέο Γκαρσία να τους γλύκανε. Πρωτοσέλιδες είναι οι αναφορές στις σημερινές εφημερίδες πως ο Oλυμπιακός εξασφάλισε τα δικαιώματα του Αργεντινού εξτρέμ και πως αυτός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη. Καταγράφεται σίγουρα. Δεδομένη σε κάθε περίπτωση η συμπάθεια (τουλάχιστον) που έχουν στον Ολυμπιακό για τον Αργεντινό εξτρέμ.

Αλλά υπάρχουν σίγουρα ερωτηματικά που προκύπτουν. Πόσο κόστισε; Ο Αστέρας έλεγε πριν 20 μέρες πως ζητάει 3 εκατ. ευρώ. Ακόμη και αν δεν δόθηκαν τόσα, άλλα ένα ποσό που ισοδυναμεί με την περυσινή επένδυση της "ζβέζντα" για τον Γκαρσία, δηλαδή 2,2 εκατ. ευρώ, είναι αρκετά χρήματα για να δοθεί δανεικός.

Θα έδωσε δηλαδή ο Ολυμπιακός παραπάνω από 4 εκατ. ευρώ για δύο παίκτες του Αστέρα, με τον έναν (Πέτροβιτς) συμπληρωματικό του ρόστερ και τον άλλον (Γκαρσία) να τον παραχωρεί δανεικό, ενώ μάλιστα ψάχνει και ο ίδιος εξτρέμ; Και ενώ, τη δεδομένη στιγμή στον Άρη δεν μπορούν καν να δεχτούν αυτόν τον δανεισμό αφού δεν έχουν ξεμπερδέψει με το ban της ΟΥΕΦΑ;

Εννοείται πως από τη στιγμή που υπάρχει... συρροή δημοσιευμάτων και πληροφοριών, καταγράφονται και έτσι πρέπει να γίνεται. Από τη στιγμή όμως που δημιουργούνται τόσα πολλά, εύλογα, ερωτηματικά, είναι επιβεβλημένο επίσης να καταγράφονται και αυτά. Είτε για να δοθούν απαντήσεις, είτε -ακόμη καλύτερα- για να αναζητηθούν.

Εξάλλου, η ΠΑΕ Άρης πριν από λίγο ξεκαθάρισε με έντονο τρόπο ότι δεν παίρνει δανεικό τον παίκτη, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα. Κάτι που, βεβαίως, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερες απορίες... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπάει... πλάκα ο Μαρτίνς στο Βικελίδης! Έτσι κατεβάζει τον Ολυμπιακό - "Χαρίζει" τη νίκη στον Άρη;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags