Facebook Pixel "Τρέλα" Ρέμπε στον ΠΑΟΚ! Η πρώτη απόφαση που θα... γκρεμίσει την Τούμπα
| 2020-07-08 13:59:00

"Τρέλα" Ρέμπε στον ΠΑΟΚ! Η πρώτη απόφαση που θα... γκρεμίσει την Τούμπα - Δεν μπορεί να ισχύει...

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρέλα" Ρέμπε στον ΠΑΟΚ! Η πρώτη απόφαση που θα... γκρεμίσει την Τούμπα - Δεν μπορεί να ισχύει...

Περισσότερη και ιδιαίτερη αναφορά στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αμπέλ Φερέιρα δεν χρειάζεται. Όχι σήμερα, όχι τώρα, καιρό τώρα. Αρκεί ένα σερφάρισμα στα καθημερινά ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ για να καταλάβει κανείς πως το κλίμα για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι τόσο βαρύ που δεν "κρύβεται" ούτε με βαρύγδουπες εξαγγελίες αναβάθμισης ούτε και με συνεχείς προσπάθειες για να πέσουν οι τόνοι μέσω επικοινωνιακών τρικ στήριξης.

Το δεδομένο είναι και ισχύει εδώ και πολλούς μήνες, πως ο Πορτογάλος τεχνικός αν δεν είχε το συμβόλαιο που έχει (κλειστό τριετές έναντι 2 εκατ. ευρώ ετησίως), αν δεν προβλέπονταν η αποζημίωση που προβλέπει και αν ο ΠΑOΚ δεν είχε τον ασφυκτικό περιορισμό που έχει με τo Financial Fair Play, αν έστω ένα από τα τρία δεν ίσχυε και ήταν κατά τι διαφορετικό, δεν θα ήταν -εδώ και πολύ καιρό- προπονητής του Δικέφαλου.

Παραμένει όμως και όσο και αν οι εκτιμήσεις θέλουν τους υπεύθυνους του ΠΑOΚ να έχουν αποφασίσει την αποχώρησή του, με οποιοδήποτε κόστος, στο τέλος των play off, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο, αφού τίποτα και κανένα από τα προαναφερθέντα τρία δεδομένα -και αν προσθέσουμε ούτε και η στάση του ίδιου του Πορτογάλου, ο οποίος προφανώς δεν θέλει και δεν σκοπεύει να παραιτηθεί- θα έχει αλλάξει.

Αυτό που προκύπτει πάντως και έχει το ενδιαφέρον του είναι η στάση του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, του Όλαφ Ρέμπε. Ο Γερμανός, μέχρι στιγμής έχει εμφανιστεί εξαιρετικά... φιλικός προς τον Φερέιρα, δικαιολογώντας και υπερθεματίζοντας με τη συμπεριφορά του αυτό που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες (και είναι σωστό) πως δηλαδή έχει εισηγηθεί την παραμονή του Πορτογάλου, θεωρώντας πως το συγκεκριμένο καλοκαίρι, με τα όσα έχουν προηγηθεί και υφίστανται παγκοσμίως, δεν ενδείκνυται για τόσο ριζοσπαστικές αλλαγές όσο είναι μια αλλαγή προπονητή.

Εμμέσως λοιπόν ή και όχι, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς, ο Ρέμπε στηρίζει τον Φερέιρα και επιθυμεί την παραμονή του στον πάγκο. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη στάση του ίδιου προς τον Πορτογάλο και τις επαφές που έχουν μέχρι στιγμής στις πρώτες μέρες του Γερμανού στο νέο του πόστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ντου" για Γιαννούλη - Ενήμερος ο παίκτης - "Όχι" σε 5 εκατ. - Δίνουν στόχο του Ολυμπιακού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags