Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος θα "φάει" τον Μασούρα; - "Τρελάθηκε" με Κρίστινσον ο Άλεν
| 2020-07-08 22:53:00

Ποιος θα "φάει" τον Μασούρα; - "Τρελάθηκε" με Κρίστινσον ο Αλέν - Βάλε Τόρο με ΑΕΚ και Γουλβς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος θα "φάει" τον Μασούρα; - "Τρελάθηκε" με Κρίστινσον ο Αλέν - Βάλε Τόρο με ΑΕΚ και Γουλβς!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον… αποδεκατισμένο Άρη, τον οποίο νίκησε με 4-2 στη Θεσσαλονίκη. Σε ένα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρκετούς λόγους για να χαμογελά, καθώς έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και δικαιώθηκε.

Την παράσταση, πάντως, έκλεψαν οι Γιώργος Μασούρας και Αχμέντ Χασάν, που πέτυχαν από δύο γκολ έκαστος. Ειδικά ο Έλληνας άσος αποδεικνύει το γιατί θεωρείται «λίρα εκατό» για τον Μαρτίνς. Έχει ακούσει πολλά και δεχθεί σκληρή κριτική, όμως απαντά με τη δουλειά του στο γήπεδο. Δείχνει διάθεση, συνέπεια, τρέχει ασταμάτητα και δεν χάνει την επαφή του με το σκοράρισμα. Αν και… αθόρυβος, ο διεθνής εξτρέμ έφτασε τα 11 γκολ στη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ, αλλά ακόμα πιο σίγουρο είναι το ότι ο Μασούρας θα ανταγωνιστεί σκληρά οποιονδήποτε νεοφερμένο για μια θέση στην ενδεκάδα.

Το ίδιο ισχύει και για από τις μεγάλες επενδύσεις των Πειραιωτών, τον Μάξι Λοβέρα, που απέδειξε και σήμερα το πόσο ανεβασμένος είναι. Ίσως στην καλύτερή εμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα, ο Αργεντινός ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και του έλειψε μόνο το γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο γκολ ξεκίνησε από ένα φοβερό τάκλιν του Λοβέρα, χάρη στο οποίο έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου.

Κατά τα άλλα, την ευκαιρία από τα… μαλλιά άρπαξε και ο Μπόμπι Αλέν, με πολύ καλή παρουσία κάτω από τα δοκάρια και ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο Γάλλος έστειλε μήνυμα ετοιμότητας στον Μαρτίνς και μάλιστα στο κατάλληλο τάιμινγκ, καθώς απέκτησε ανταγωνιστή μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Τέλος, ο Βασίλης Τοροσίδης πραγματοποίησε εμφάνιση… από τα παλιά! Παίζοντας στο αριστερό άκρο άμυνας ο «Τόρο» ήταν ορεξάτος, με προωθήσεις και συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη. Είχε δοκάρι με τρομερό σουτ και έβγαλε την ασίστ για το τρίτο γκολ με εξαιρετική σέντρα. Απέδειξε πως κάθε άλλο παρά… τελειωμένος είναι και ότι αξίζει μια θέση στα πλάνα του Μαρτίνς ειδικά για τα μεγάλα ματς κόντρα σε ΑΕΚ (σ.σ. τελικός Κυπέλλου) και Γουλβς, που έρχονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρέθηκε! Αυτός θα είναι ο αντι-Λάζαρος στον Ολυμπιακό - Τρελός μπαλαδόρος - Δύσκολη περίπτωση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags