Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα είπε... όλα με μια ατάκα ο Ένινγκ: "Δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα"! - Αποκάλυψη για Φετφατζίδη
| 2020-07-08 22:11:00

Τα είπε... όλα με μια ατάκα ο Ένινγκ: "Δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα"! - Αποκάλυψη για Φετφατζίδη

Τα είπε... όλα με μια ατάκα ο Ένινγκ: "Δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα"! - Αποκάλυψη για Φετφατζίδη

Άρης - Ολυμπιακός: Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Μίκαελ Ένινγκ αποκάλυψε οι άνθρωποι του Άρη δεν ήξεραν εάν θα έχουν αρκετούς παίκτες για να κατεβάσουν ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως ο Γιάννης Φετφατζίδης ταξίδεψε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία αγωνίστηκε κανονικά.

Αναλυτικά δήλωσε ότι «μέχρι το πρωί δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα και πως θα παραταχθούμε. Κάναμε κάποιες δοκιμές της τελευταίας στιγμής και καταλήξαμε σε αυτό που παρουσιάστηκε σήμερα. Είμαι όμως περήφανος για τους παίκτες μου γιατί όσοι έχουν απομείνει δίνουν ότι διαθέτουν».

«Έχω απεριόριστο σεβασμό για τον Φετφατζίδη. Σήμερα το πρωί έφθασε στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι ήθελε να δώσει την δική του μάχη μαζί μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ο Σάσα έχει πρόβλημα, θα δοκίμαζε να παίξει ένα ημίχρονο και έπαιξε 90 λεπτά. Το πόδι του Μαντσίνι είναι μπλε (σ. σ. από το χτύπημα που είχε δεχθεί από τον Σβάρνα στον αγώνα με την ΑΕΚ) και όμως αγωνίστηκε. Οπότε είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών που τα δίνουν όλα όταν μπαίνουν στο γήπεδο και κάνουν τα πάντα για τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags