Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός "τρώει" τον Φορτούνη - 20 εκατ. από Μαρινάκη!
| 2020-07-09 12:25:00

Μεταγραφή... εκτός λογικής στον Ολυμπιακό - Αυτός "τρώει" τον Φορτούνη - 20 εκατ. από Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή... εκτός λογικής στον Ολυμπιακό - Αυτός "τρώει" τον Φορτούνη - 20 εκατ. από Μαρινάκη!

Ολυμπιακός: Μεταγραφική περίοδος χωρίς να εμπλέκεται σε σενάριο, σε οποιοδήποτε σενάριο, ο Ζοάο Καρβάλιο δεν γίνεται. Νωρίς φέτος λοιπόν επανεμφανίστηκε το όνομα του 23χρονου Πορτογάλου χαφ της Νότιγχαμ Φόρεστ, φυσικά για χάρη του Ολυμπιακού. Το θέμα, για ακόμη μια φορά, είναι το πώς και το γιατί.

Ο Καρβάλιο είναι ένα κλασικό "δεκάρι". Οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφεται, πολύ απλά, δεν ευσταθεί. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν έχει "πιάσει" στο "Σίτι Γκράουντ", αφού κανείς από τους προπονητές που έχουν περάσει από την τεχνική ηγεσία της Φόρεστ δεν παίζει με σύστημα που προβλέπει ρόλο "δεκαριού".

Το αντίθετο. Έτσι, η τεράστια επένδυση που έκανε πριν δύο καλοκαίρια η Νότιγχαμ (ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης στην ιστορία της ο Καρβάλιο, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 20 εκατ. ευρώ) δεν έχει αποδώσει, με τον Πορτογάλο να μη βρίσκει σταθερό ρόλο και θέση στην ενδεκάδα των "κόκκινων".

Ο τρόπος να έρθει στον Ολυμπιακό, προφανώς, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση ούτε και απαιτεί ιδιαίτερη δυσκολία ως προς το διαδικαστικό και οικονομικό της κομμάτι. Το θέμα είναι, πού ακριβώς χρειάζονται οι "ερυθρόλευκοι" ένα "δεκάρι";

Εξτρέμ θέλουν, ο Καρβάλιο δεν είναι. Οκτάρι ενδεχομένως χρειαστούν σε περίπτωση πώλησης του Καμαρά, ο Καρβάλιο δεν είναι. Και στις δύο θέσεις έχει δοκιμαστεί στην Αγγλία και στην Τσάμπιονσιπ και -κακά τα ψέματα- έχει αποτύχει παταγωδώς.

Πέραν πάντως του αμιγώς αγωνιστικού κομματιού, που είναι και η βασικότερη ένσταση, υπάρχουν και άλλες, προσωπικές, που ουσιαστικά κρατάνε τον Καρβάλιο στο Νότιγχαμ. Για την ακρίβεια, η πρόθεση, αδιαπραγμάτευτη μέχρι στιγμής, είναι να παραμείνει εκεί, χωρίς να δείχνει καμία διάθεση ούτε καν να συζητήσει ενδεχόμενο μεταγραφής. Οπουδήποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τελειώνει" από τον Ολυμπιακό ξένος εξτρέμ - Φήμες ότι πάει στον Άρη - Θα γίνει ξανά χαμός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags