Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Nέος Βαγιανίδης: Ποιον νεαρό άσο θα χάσει μέσα από τα χέρια του
| 2020-07-09 15:05:00

Nέος Βαγιανίδης στον ΠΑΟ! Αυτόν "αρπάζουν" - Έχει "γλεντήσει" Ολυμπιακό - Χάνει εκατομμύρια...

του Νίκου Στεργίου
Nέος Βαγιανίδης στον ΠΑΟ! Αυτόν "αρπάζουν" - Έχει "γλεντήσει" Ολυμπιακό - Χάνει εκατομμύρια...

Παναθηναϊκός: Φαίνεται πως το έχει η μέρα. Ο Γιώργος Βαγιανίδης στο Μιλάνο προκειμένου να υπογράψει στην Ίντερ, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος να βγάζει μάτια χθες στην Τούμπα και από κοντά ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος επίσης τα πήγε πολύ καλά κόντρα στους "πράσινους".

Και οι τρεις γεννημένοι το 2001. Δεν είναι οι μόνοι όμως, αφού στα σημερινά δημοσιεύματα φιγουράρει και ένας ακόμη προερχόμενος από τις "πράσινες" ακαδημίες, γεννημένος όμως το 2003, ο Μάριος Τζαβίδας.

Ο 17χρονος επιθετικός, πρώτος σκόρερ της k17 του Παναθηναϊκού, αλλά και στις προηγούμενες ηλικιακές ομάδες του "τριφυλλιού" φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sportime.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισημαίνεται ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον διεθνή με την εθνική εφήβων φουνταριστό, ο οποίος είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον σημειώνοντας χατ-τρικ στην "εξάρα" επί του Ολυμπιακού στα μέσα Φεβρουαρίου.

Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα των "πράσινων" ακαδημιών, αλλά και γενικότερα στη χώρα στην ηλικία του και ακριβώς επειδή δεν έχει υπογεγραμμένο επαγγελματικό συμβόλαιο, υπάρχει η "πόρτα" -όπως άλλωστε έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους πιτσιρικάδες των ακαδημιών του Παναθηναϊκού- να αποχωρήσει χωρίς να επωφεληθεί το "τριφύλλι" ούτε από την εξέλιξή του ούτε και από (ενδεχόμενη) πώλησή του (πέραν των τροφείων).

Το ενδιαφέρον της Μεγάλης Κυρίας παρουσιάζεται σοβαρό και απτό, προερχόμενο -όπως αναφέρεται- από εκτεταμένο scouting κατά τη διάρκεια της σεζόν (και προ καραντίνας) και ήδη η πλευρά του ποδοσφαιριστή παρουσιάζεται ενήμερη για την σοβαρή προοπτική των "μπιανκονέρι".

Ακόμη ένα πειστήριο της ποιότητας που υπάρχει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το θέμα για τους "πράσινους" είναι να μη χαθεί όπως ο Βαγιαννίδης και νωρίτερα ο Σιατούνης (ο οποίος αγωνίζεται στην πριμαβέρα της Σαμπντόρια). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Τσιμίκας στον ΠΑΟ - Ο άρχοντας στα χαφ - Τεράστιος Δώνης - Δεν το πιστεύει ο Πογιάτος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags