Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν είναι ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Έτσι τους τη φέρνει ο Μαρινάκης - "1,5 εκατ. ή τον παίρνω τσάμπα"!
| 2020-07-10 19:58:00

Δεν είναι ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Έτσι τους τη φέρνει ο Μαρινάκης - "1,5 εκατ. ή τον παίρνω τσάμπα"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν είναι ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Έτσι τους τη φέρνει ο Μαρινάκης - "1,5 εκατ. ή τον παίρνω τσάμπα"!

Ολυμπιακός: Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το πως θα ήταν παράγοντας στην όποια προσπάθεια του Παναθηναϊκού (αν και εφόσον γίνονταν) να κρατούσε τον Γκίας Ζαχίντ και του χρόνου, στο sportdog το είχαμε ξεκαθαρίσει και αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή που ο Ελληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.

Στον Νορβηγό ο Ουζουνίδης υπολόγιζε και δεν θα "επέτρεπε" (όσο περνούσε τουλάχιστον από το χέρι του), να έμπαιναν οι "γαλαζοκίτρινοι" σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Παναθηναϊκό αν και εφόσον οι "πράσινοι" ήθελαν να διεκδικήσουν μείωση της ρήτρας αγοράς του. Σήμερα, σε δηλώσεις του σε κυπριακά media ο Ουζουνίδης το επιβεβαίωσε, πως δηλαδή και είχε μιλήσει και υπολόγιζε και υπολογίζει τον Ζαχίντ.

Και αυτό παρότι το συμβόλαιο του Σκανδιναβού μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21. Όπως άλλωστε και του προσώπου της μεταγραφικής επικαιρότητας των ημερών, του Μούσα Αλ Τάμαρι. Από χθες, σε παρασκηνιακές στήλες στην Κύπρο γίνεται λόγος για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ιορδανό εξτρέμ. Και πως έπεται αντίστοιχη μεταξύ των δύο συλλόγων, με την πρόταση των "ερυθρόλευκων" να μην ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Δημοσιεύματα που δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τον Ουζουνίδη, ούτε από κανέναν από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ, με τα στελέχη του να εμφανίζονται μάλιστα απολύτως συναινετικά ως προς τον χρόνο που αξιώνει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχουν καταθέσει οι "γαλαζοκίτρινοι", αλλά και παράλληλα να διατρανώνουν σε κάθε τόνο και επισημότητα πως δεν υπάρχει καμία απολύτως επαφή με την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Εδώ, το κουμπί της Αλέξαινας βρίσκεται αποκλειστικά στις διαθέσεις του Ολυμπιακού και στην πρόθεση του ίδιου του Ιορδανού. Οι "ερυθρόλευκοι" τον θέλουν. Αδιαμφισβήτητο (παρότι δεν αποτελεί θερμή εισήγηση του Μαρτίνς). Εχουν όμως θέσει και συγκεκριμένο πλάνο ως προς το ποσό που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν. Πρώτα ξεκινάνε έχοντας ως ταβάνι το 1,5 εκατ. ευρώ για άμεση αγορά του.

Αν δεν ικανοποιήσει τον ΑΠΟΕΛ -σε δεινή θέση αν ο Τάμαρι έχει όντως συμφωνήσει να ενταχθεί στον Ολυμπιακό- τότε, οι "ερυθρόλευκοι" θα ενεργοποιήσουν το plan b, που θέλει ανακοίνωση της συμφωνίας τον Ιανουάριο (οπότε και ο Ιορδανός θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου επιθυμεί) και από εκεί και πέρα, είτε -τότε- δίνοντας ένα πολύ μικρό ποσό φέρνουν στον Πειραιά τον Τάμαρι είτε περιμένουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να δώσουν ούτε ευρώ στον ΑΠΟΕΛ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Αυτόν θέλω πρόεδρε από Superleague"! Απίστευτη εισήγηση Μαρτίνς σε Μαρινάκη - Όντως τώρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags