Facebook Pixel Γουλβς - Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ-βόμβα για το μεγάλο αστέρι της Γουλβς
Ποδόσφαιρο
| 2020-07-11 16:51:00

Ρεπορτάζ-βόμβα για το μεγάλο αστέρι της Γουλβς - Παίζει τραυματίας! - Προλαβαίνει Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-βόμβα για το μεγάλο αστέρι της Γουλβς - Παίζει τραυματίας! - Προλαβαίνει Ολυμπιακό;

Γουλβς - Ολυμπιακός: Την περασμένη Τετάρτη, η Γουλβς αντιμετώπισε την Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Ανταμά Τραορέ, «έβγαλε» τον ώμο του για τέταρτη (!) φορά μέσα στην χρονιά. Ομως, ο 24χρονος Ισπανός επιθετικός, συνέχισε να παίζει και αντικαταστάθηκε στο 79ο λεπτό από τον Ντεντονκέρ.

Ο Τραορέ είναι ένας από τους «πυλώνες» της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League και ευλόγως προκύπτει η τοποθέτηση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο για τον παίκτη του και το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. 

«Δεν ξέρω. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου που δεν είχαμε αγώνες, ο Ανταμα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για τον ώμο του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Αυτό που συνέβη, ήταν ένα πισωγύρισμα, αλλά είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον πόνο. Μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, αφού όπως βλέπετε είναι σχεδόν φυσιολογικός. Είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσει διανοητικά και μετά, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τον σωστό τρόπο. Αλλά είμαι βέβαιος ότι προς το παρόν, είναι εντάξει. Νομίζω ότι χρειάζεται εξετάσεις, αφού πρέπει να έχει ολοκληρωμένη γνώση ο γιατρός και μετά θα αποφασίσουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags