Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστική εξομολόγηση απο άσο της Premier League - Παραδέχθηκε πως είναι ομοφυλόφιλος
Ποδόσφαιρο
| 2020-07-11 17:22:00

Συγκλονιστική εξομολόγηση απο άσο της Premier League - Παραδέχθηκε πως είναι ομοφυλόφιλος

Sportdog Team
Συγκλονιστική εξομολόγηση απο άσο της Premier League - Παραδέχθηκε πως είναι ομοφυλόφιλος

Την άγνωστη πτυχή, όσων βιώνει ένας ποδοσφαιριστής της Premier League, ο οποίος μέσω ανοικτής επιστολής, δηλώνει ομοφυλόφιλος, θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του, φέρνει στο «φως της δημοσιότητας», η αγγλική εφημερίδα «The Sun».

«Είμαι ομοφυλόφιλος. Το γεγονός ότι το γράφω, είναι ήδη ένα μεγάλο βήμα για εμένα», αναφέρει στην επιστολή του ο άγνωστος ποδοσφαιριστής και συνεχίζει:

«Αλλά μόνο τα μέλη της οικογένειας και μια μικρή ομάδα φίλων μου, το γνωρίζουν. Δεν νιώθω έτοιμος να το μοιραστώ με την ομάδα μου ή τον προπονητή μου. Είναι δύσκολο. Περνώ το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου με αυτούς τους τύπους και όταν επιστρέφουμε στο γήπεδο, είμαστε μια ομάδα. Αλλά υπάρχει κάτι μέσα μου, που καθιστά αδύνατο να τους ανοιχτώ. Ελπίζω ειλικρινά, ότι μια ημέρα θα μπορέσω να το κάνω. Από την μια ημέρα στην άλλη, μπορεί να είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Νιώθω παγιδευμένος και φοβάμαι ότι αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια, τα πράγματα, μόνο θα χειροτερεύσουν. Έτσι, ακόμη κι εάν η καρδιά μου, συχνά μου λέει ότι πρέπει να το κάνω, το κεφάλι μου μου λέει πάντα το ίδιο πράγμα: «Γιατί να διακινδυνεύσω να χάσω τα πάντα»; Η αλήθεια είναι, πως δεν νομίζω ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ακόμα έτοιμος για έναν παίκτη να βγει και να το πεί δημόσια. Στόχος μου, είναι να τελειώσω την καριέρα μου νωρίτερα και να πω την αλήθεια. Σίγουρα θα χάσω ορισμένα καλά και προσοδοφόρα χρόνια από το μέλλον μου. Αλλά η εσωτερική ειρήνη δεν μπορεί να κοστολογηθεί»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags