Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καθάρισε" ο... καυτός Μανούσος με χατ τρικ! - Ματσάρα στο Βόλο με νικητή τον Ατρόμητο
| 2020-07-11 21:28:00

"Καθάρισε" ο... καυτός Μανούσος με χατ τρικ! - Ματσάρα στο Βόλο με νικητή τον Ατρόμητο

Sportdog Team
"Καθάρισε" ο... καυτός Μανούσος με χατ τρικ! - Ματσάρα στο Βόλο με νικητή τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος έπαιξε ένα ημίχρονο πέτυχε 3 γκολ με τον Μανούσο και παρότι ο Βόλος μείωσε σε 2-3 «έφυγε» με το διπλό.

Το ματς

 

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα προηγήθηκε  0-1 με γκολ του Μανούσου, μετά από ωραίο γύρισμα του Ανδρούτσου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα στο 17΄ έφτασαν μία ανάσα από το 2-0, με το σουτ του Μανούσου να διώχνει σε κόρνερ  Γκαραβέλης. Στη συνέχεια και για 10 λεπτά δεν υπήρχε φάση στον αγώνα. Όλα αυτά μέχρι το 32ο λεπτό του αγώνα, με τον Μανούσο να μπαίνει μέσα στην περιοχή και να χάνει πάλι την ευκαιρία.

Το τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν καταιγιστικό για την ομάδα του Ατρομήτου. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με γκολ του Μανούσου μετα από σέντρα του Ντε Πο ενώ και το τρίτο γκολ το πέτυχε ο ίδιος παίκτης με ωραίο τελείωμα.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, με τον Βόλο να μειώνει σε 3-1 στο 49΄ με γκολ του Κυζιρίδη. Στο 57΄ ο Ανδρούτσος πέρασε στον Ραμπέλο, ο οποίος έκανε έστειλε την μπάλα άουτ.  Το ματς άρχισε να γίνεται πολύ σκληρό, με τον Τάσση να μοιράζει κίτρινες. 

Στο 68ο λεπτό του αγώνα, ο Βόλος μείωσε με τέρμα του Τσοκάνη και έβαλε... φωτιά στο ματς. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μουνίθ έκανε το σουτ, με τον Μέγιερι να μπλοκάρει το σουτ. Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τάσσης έδειξε την άσπρη βούλα, μετά από ανατροπή του Γκαραβέλη στον Ντε Πο.

Μετά από χρήση του VAR ο Τάσσης πήρε πίσω την απόφαση για πέναλτι και έδωσε και δεύτερη κίτρινη στον Ντε Πο για θέατρο! Τελικά ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες και ο Βόλος άρχισε να πιέζει. 

Μάλιστα στο 93΄ ο Γέντρισεκ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά το σουτ του το απέκρουσε ο Μέγιερι. Έτσι ο Ατρόμητος έφυγε με το διπλό από τον Βόλο.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags