Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νορβηγός άσος;
| 2020-07-12 08:41:00

Ποια Γαλατασαράι; Κλαμπ από Αγγλία θέλει τον Ομάρ - Πρόταση μέχρι τέλη Ιουλίου - Όλο το ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Ποια Γαλατασαράι; Κλαμπ από Αγγλία θέλει τον Ομάρ - Πρόταση μέχρι τέλη Ιουλίου - Όλο το ρεπορτάζ!

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νορβηγός άσος;

Οι πληροφορίες του spοrtfm.gr από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Ομάρ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με την Γαλατασαράι, όπως υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι της χώρας. Επαφή έχει υπάρξει και όχι μία, τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον εκπρόσωπό του. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν είναι τελειωμένη υπόθεση όπως παρουσιάζεται στην γειτονική χώρα.

O Oμάρ έχει περάσει τα καλύτερά του χρόνια στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Θέλει να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο και έχει μια διαφορά με τους Πειραιώτες που δεν την λες τόσο μικρή. Θέλει, όμως, και να ικανοποιηθούν τελικά οι απαιτήσεις του ή να πέσει κατά λίγο (σσ. μέχρι 100 χιλ. ευρώ) για να... δέσει στο λιμάνι.

Την ίδια ώρα, πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και έντονη φημολογία από γραφεία ατζέντηδων στην Αγγλία πως τουλάχιστον δύο ομάδες τον τσεκάρουν και θα κάνουν μέχρι το τέλος του Ιουλίου επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Η μία ακούγεται πως είναι η Μπέρνλι. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό θα επιβεβαιωθεί και αν το ενδιαφέρον που υπάρχει θα μετουσιωθεί σε κάποια πρόταση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags