Facebook Pixel ΠΑΟΚ: O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχώρησε από τον Δικέφαλο τον Ιανουάριο του 2019
| 2020-07-12 13:02:00

Οργιάζουν οι φήμες στην Τούμπα! Ποιον γυρίζουν με απίστευτα λεφτά - "Παλάβωσε" ο Σαββίδης;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Οργιάζουν οι φήμες στην Τούμπα! Ποιον γυρίζουν με απίστευτα λεφτά - "Παλάβωσε" ο Σαββίδης;

ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να αποχώρησε από τον Δικέφαλο τον Ιανουάριο του 2019, όμως από τότε έχουν υπάρξει πολλές φορές που το όνομά του έχει εμπλακεί σε σενάρια επιστροφής του στην Τούμπα.

Ο Σέρβος επιθετικός δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με την πορεία του στην Αλ Ιτιχάντ και το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα από τη πατρίδα του αναφέρονται στο μέλλον του, έχοντας ως βάση τον… ΠΑΟΚ!

«Ο Πρίγιοβιτς περιμένει τον Ιβάν Σαββίδη να έρθει στην Ελλάδα, να τον καλέσει για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ», αναφέρουν χαρακτηριστικά διάφορες ιστοσελίδες από την Σερβία, ανάβοντας… φωτιές στους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά, που λατρεύουν τον 30χρονο επιθετικό.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του «Πρίγιο» «παίζει» στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ωστόσο από τις τάξεις των Θεσσαλονικιών δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό γύρω από την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, άλλωστε, καθώς ο Πρίγιοβιτς διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Αλ Ιτιχάντ και ενδεχόμενη επιστροφή του στον ΠΑΟΚ δεν θα ήταν τόσο εύκολη υπόθεση και σίγουρα όχι φθηνή, αφού οι Άραβες φέρονται να τον κοστολογούν με ένα ποσό πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπάρα! - "Τρελάθηκε" ο Ιβάν; - Απίθανο όνομα για τον πάγκο - Θα... παλαβώσουν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags