Facebook Pixel Γουλβς - Ολυμπιακός: Άνετη νίκη των "Λύκων" με 3-0 επί της Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-07-12 16:41:00

Ορεξάτη η Γουλβς - "Καθάρισε" για... πλάκα την Έβερτον - Σόου Ποντένσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ορεξάτη η Γουλβς - "Καθάρισε" για... πλάκα την Έβερτον - Σόου Ποντένσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γουλβς - Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα κατά τρόπο εμφατικό από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς, που μετά τις ήττες από Άρσεναλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επανάκαμψε και θριάμβευσε με 3-0 επί της Έβερτον στο «Μολινό», στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής.

Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι έγιναν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δεύτερου: στις καθυστερήσεις ο Ντανιέλ Ποντένσε, που ξεκίνησε για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του βασικός στους «Λύκους», κέρδισε πέναλτι από τον Ντιν και ο Ραούλ Χιμένες άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα στο 45΄+3. 

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Λεάντερ Ντεντόνκερ διπλασίασε «κλειδώνοντας» τη νίκη, για να δώσει θριαμβευτική χροιά στην επιτυχία της ομάδας του ο Ντιόγο Ζότα (είχε μπει αλλαγή) στο 74ο λεπτό.

Με τη νίκη της η Γουλβς προσπέρασε τη Σέφιλντ, ανέβηκε στην έκτη θέση και κρατά το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ διατηρεί κάποιες ελπίδες για την τετράδα, με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο χρησιμοποίησε τους: Πατρίσιο, Μπολί, Κόντι, Σάις, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Νέβες, Τζόνι, Ποντένσε (71΄ Τραορέ), Νέτο (56΄ Ζότα), Χιμένες (78΄ Μουτίνιο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags