Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Από Καραϊσκάκη... Τούμπα! Νέος Αλμπάνης θέλει να γίνει... Μέσι
| 2020-07-12 17:10:00

Από Καραϊσκάκη... Τούμπα! Νέος Αλμπάνης θέλει να γίνει... Μέσι - "Η μεγαλύτερη αποκάλυψη..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Από Καραϊσκάκη... Τούμπα! Νέος Αλμπάνης θέλει να γίνει... Μέσι - "Η μεγαλύτερη αποκάλυψη..."

ΠΑΟΚ: Από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο μέχρι στιγμής να γίνουν εκτιμήσεις για τις μεταγραφές. Δεδομένη όμως παραμένει η διάθεση των ανθρώπων του συλλόγου για στήριξη στους νέους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις Ακαδημίες.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει ευκαιρίες και να εκμεταλλευτεί τα προϊόντα της. Ένας από τους παίκτες που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον είναι ο Ζήσης Χατζηστραβός. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε ως δανεικός φέτος στον Καραϊσκάκη και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη Super League 2. Ο παίκτης πραγματοποίησε 21 συμμετοχές, σημείωσε 9 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ, με την ομάδα του να καταλαμβάνει την 5η θέση στην κατάταξη.

Ο ποδοσφαιριστής όπως αναφέρουν πηγές διεκδικεί σοβαρά την παραμονή του στο ρόστερ των Θεσσαλονικιών, ενώ φήμες λένε ότι προτάθηκε στην ολλανδική Γκο Αχεντ Ιγκλς. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως η «μεγαλύτερη αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας».

Όπως κάθε ποδοσφαιριστής έτσι και ο Χατζηστραβός έχει μία ιστορία από πίσω του. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ηλικία των 6, παίζοντας στην ομάδα του χωριού του στις Σέρρες. Ο λόγος για την ΑΕΝ, ενώ στη συνέχεια πήγε στον Βισαλτιακό. Στα 10 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού, στα οποία παρέμεινε μέχρι το 2013. Εκείνη την περίοδο ο παίκτης πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, στον οποίο και μετέβη με τις οικογενειακές ευλογίες. Στις Υποδομές του ΠΑΟΚ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Κ17 και δυο πρωταθλήματα Κ19.

Το περσινό καλοκαίρι ήταν αυτός που διάλεξε να αγωνιστεί στον Καραϊσκάκη, καθώς τον έπεισαν οι άνθρωποι του συλλόγου για τις προθέσεις τους. Του έδειξαν περισσότερο ενδιαφέρον σε σχέση με άλλες ομάδες.

Ο ίδιος παραμένει ταπεινός και δίνει credits για τη φετινή του πορεία στους συμπαίκτες και τους προπονητές του. «Αυτό που ήθελα ήταν να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να είμαι ικανοποιημένος από εμένα αλλά και από την βοήθεια που προσφέρω στην ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον τοπικό Τύπο της Άρτας.

Όσον αφορά τους στόχους του ο ίδιος προσπαθεί να μη βλέπει μακροπρόθεσμα. Πηγαίνει βήμα βήμα. Είδωλό του έχει τον Ροναλντίνιο και τον Μέσι, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί, ότι παικτικά είναι πιο κοντά στον Χρήστο Αλμπάνη της ΑΕΚ. Μέλλει λοιπόν να δούμε πώς είναι ο 21χρονος παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του όμως θα κριθεί από τον Φερέιρα ή οποιονδήποτε άλλο αναλάβει τον ασπρόμαυρο πάγκο, καθώς μέχρι στιγμής όλα είναι ρευστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" στον ΠΑΟΚ - Ανατρέπει τον σχεδιασμό - Το έχει μάθει ο Σαββίδης; Γελάνε στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags