Facebook Pixel Sportdog.gr | "Φτιαγμένος" Σιμόες: "Δεν μας ενδιαφέρουν" - Τί είπε για την ανοδική του απόδοση
| 2020-07-12 22:52:00

"Φτιαγμένος" Σιμόες: "Δεν μας ενδιαφέρουν" - Τί είπε για την ανοδική του απόδοση

Sportdog Team
"Φτιαγμένος" Σιμόες: "Δεν μας ενδιαφέρουν" - Τί είπε για την ανοδική του απόδοση

Πάθος και ψυχή έδειξε η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Αντρέ Σιμόες.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το ματς, τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου και τη νίκη; «Το σημερινό παιχνίδι ηταν μεγάλο και για τις δυο ομάδες. Τα λάθη εξηγούνται γιατί πιέζαμε κι εμείς και ο ΠΑΟ και όταν πιέζεις ο αντίπαλος κάνει λάθη. Προηγηθήκαμε, αποκτήσαμε ψυχολογία, θέλαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε με πάθος και ψυχή και είμαστε δίκαιοι νικητές».

Για την αλλαγή για στη βαθμολογία; «Τόσο ο προπονητής όσο και ο Κρίστιτσιτς έχουν απαντήσει. Και οι δυο απαντήσεις αντιπροσωπεύουν την ομάδα. Δεν μας απασχολούν τα υπόλοιπα, αλλά πως θα είναι η ομάδα στο γηπεδο. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα, όλα τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν».

Για την προσωπική του απόδοση που είναι ανοδική; «Η ομάδα αποδίδει καλύτερα γιατί τρέχουμε ως σύνολο, ως ομάδα. Μία από τις αρετές μου είναι να τρέχω και όταν γίνεται αυτό απ’ όλους είναι καλό. Μου αρέσει η προπόνηση, η δουλειά που γίνεται στη φυσική κατάσταση. Στην καραντίνα δούλεψα προσωπικά πολύ και χαίρομαι φυσικά που είμαι στη βασική 11άδα».

Αν θυμηθεί το 3-2 του ΠΑΟ στον πρώτο γύρο με το σήμερα και το 1-3 της ΑΕΚ; «Τοσο στο ποδόσφαιρο όσο και στη ζωή υπάρχουν κάποιες εφιαλτικές νύχτες. Πρέπει όμως να σηκώνεις το κεφάλι και να συνεχίζεις τη δουλειά. Η ΑΕΚ έχει δώσει απαντήσεις στα πλέι οφ. Ειμαστε εδώ είμαστε ζωντανοί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags