Facebook Pixel Μάνουελ Νόιερ: Τραγουδούσε φιλοναζιστικά τραγούδια στα κροατικά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-13 19:00:00

Σάλος στη Γερμανία - Ο Νόιερ τραγουδούσε φιλοναζιστικά τραγούδια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σάλος στη Γερμανία - Ο Νόιερ τραγουδούσε φιλοναζιστικά τραγούδια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάνουελ Νόιερ: Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία εξαιτίας της διαρροής ενός βίντεο που παρουσιάζει τον Μάνουελ Νόιερ να τραγουδά ακραία εθνικιστικά τραγούδια στα κροατικά!

Το βίντεο που δημοσίευσε η "Bild" απεικονίζει τον διεθνή ποδοσφαιριστή να τραγουδά με πάθος τραγούδια που υμνούν το ναζισμό κατά τη διάρκεια των διακοπών του Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν μαζί με φίλους (ανάμεσα στους οποίους ο προπονητής τερματοφυλάκων της Μπάγερν, Τόνι Τοπάλοβιτς) διακρίνεται να τραγουδά σε άπταιστα κροατικά στίχους από τραγούδια του Κροάτη τραγουδιστή Μάρκο Πέρκοβιτς (μέλος του συγκροτήματος «Τόμπσον που πήρε την ονομασία του από την ομώνυμη μάρκα όπλων), ο οποίος δηλώνει υποστηρικτής της ακραίας εθνικιστικής οργάνωσης Ούστασε, που διέπραξε σωρεία εγκλημάτων πολέμου κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Νόιερ στο τσακίρ κέφι τραγουδά τους στίχους από τα τραγούδια ««Lijepa li si » (τραγούδι που αναφέρεται στην εφήμερη κροατική δημοκρατία της Βοσνίας που δεν αναγνωρίστηκε ποτέ στην διεθνή σκηνή μετά την υπογραφή των συμφωνιών του Ντέιτον) και «Croatio, iz duse te ljubim», τραγούδι επίσης με ακραίες εθνικές προεκτάσεις.

Ο Γερμανός παίκτης δεν έχει πάρει προς το παρόν θέση για το ζήτημα, ωστόσο οι εκπρόσωποι του σχολίασαν πως δεν γνωρίζει κροατικά και ως εκ τούτου δεν γνώριζε τους στίχους των τραγουδιών που απήγγειλε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags