Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ηρακλής: Νέος... αντίπαλος για ΠΑΟΚ και Σαββίδη: "Αγοράζω όλο τον Ηρακλή - Αυτά ισχύουν για Ιβάν" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-13 19:57:00

Νέος... αντίπαλος για ΠΑΟΚ και Σαββίδη: "Αγοράζω όλο τον Ηρακλή - Αυτά ισχύουν για Ιβάν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέος... αντίπαλος για ΠΑΟΚ και Σαββίδη: "Αγοράζω όλο τον Ηρακλή - Αυτά ισχύουν για Ιβάν" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ - Ηρακλής: Αλλαγή πλάνων από τον Διονύση Λεωνίδη που εκτός του βόλεϊ θέλει να αγοράσει όλο τον Ηρακλή!

Ο Διονύσης Λεωνίδης με τηλεοπτική του συνέντευξη στη TV100 και την εκπομπή «Sport Report» μίλησε από το Σότσι στον Γιάννη Χατζηιωαννίδη, αποκαλύπτοντας πως στόχος του δεν είναι να αγοράσει μόνο το βόλεϊ του Ημίθεου, αλλά όλο τον Ηρακλή. Μίλησε επίσης για επενδύσεις, στάδια, το ενδεχόμενο να αγοράσει και το μπάσκετ, αλλά και τη συζήτηση που θέλει να κάνει με τους οπαδούς της ομάδας που τον συνδέουν με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στόχος μου δεν είναι να κερδίσω κάποιον. Μίλησα όπως σκέφτομαι και όπως συνήθισα να κάνω τις δουλειές μου. Η πρόταση να αγοράσουμε τον Ηρακλή δεν βγήκε από εμάς. Εμείς ψάχναμε αλλά έχουμε κοινούς φίλους κι εκείνοι μας πρότειναν να κοιτάξουμε την ομάδα. Όπως είχα πει από τα φοιτητικά μου χρόνια έχω μια ιστορία με τα γήπεδα του Ηρακλή. Οπότε σκέφτηκα να πάρω την ομάδα να την κάνω μεγάλη όπως παλιά. Δεν είχα λόγο να κερδίσω κάτι και να υποσχεθώ. Μέχρι στιγμής η πρότασή μας είναι σοβαρή και μελετάμε όλα τα δεδομένα».

Για το ότι έδειξε πρώτα ενδιαφέρον για το βόλεϊ:

«Στην αρχή θέλαμε να αγοράσουμε πρώτα το κομμάτι του βόλεϊ και μετά να προχωρήσουμε με το ποδόσφαιρο και να πάρουμε όλα τα τμήματα του Ηρακλή. Αυτή τη στιγμή όμως, την προηγούμενη εβδομάδα μελετήσαμε πολλά πράγματα και επίσημα έγγραφα και αποφασίσαμε να τα πάρουμε όλα μαζί. Ξεχωριστά μόνο το βόλεϊ δεν μας ενδιαφέρει, γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα και δεν μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε μόνο το βόλεϊ σαν ομάδα, σαν όνομα και να μην έχουμε τίποτε άλλο, να μην μπορέσουμε να κάνουμε επενδύσεις, να χτίσουμε στάδια και να μην τα έχουμε στην περιουσία μας. Από τη στιγμή που θα ανοίξουν τα σύνορα, θα έρθω στην Ελλάδα, να τα δω με τα μάτια μου, να μιλήσω με το Δ.Σ. της ομάδας και να κάνω μια ολόκληρη πρόταση για αγορά όλου του Ηρακλή. Μου έχουν προτείνει ήδη από το τμήμα του πόλο να επενδύσω κι εκεί. Η ιδέα μας και η πρότασή μας είναι να αγοράσουμε όλη την ομάδα να την κάνουμε μεγάλη. Να πάρουμε μόνο το βόλεϊ δεν μας συμφέρει. Θα έρθουν μεγάλες επενδύσεις, μιλάμε για πακέτο, για όλο τον Ηρακλή».

Για το ενδιαφέρον του να αγοράσει πλέον και τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή:

«Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε όλα τα έγγραφα τα επίσημα. Και μετά τη μελέτη η ομάδα μου εδώ στα γραφεία αποφάσισε να πάρουμε πακέτο όλη την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Θα μιλήσουμε και για το μπάσκετ αν ενδιαφέρει η πρότασή μας τη διοίκηση.

Θα μιλήσουμε. Δεν θέλω να πω πολλά ,αλλά ξαναλέω ότι η πρότασή μου ήταν σοβαρή, όμως ήρθαμε σε μια κατάσταση που πρέπει να τα πάρουμε όλα πακέτο ή τίποτα».

Για τις κινήσεις που γίνονται με τον ΑΦΜ και τη συζήτηση που θέλει να έχει με τους οπαδούς λόγω σύνδεσής του με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη:

«Έχω μελετήσει, αλλά θέλω να τα δω με τα μάτια μου όταν έρθω στην Ελλάδα. Και για τις εγκαταστάσεις και για όλα τα πράγματα. Θέλω να δω και τους οπαδούς. Θέλω να μιλήσω γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και με συνδέουν με τον κ. Σαββίδη. Επαγγελματικές σχέσεις δεν έχουμε. Είμαι πόντιος ομογενής. Θα βρεθώ μαζί τους. Ήδη έχω συζητήσει μέσω Social Media. Μιλάω με τα παιδιά. Τους εξηγώ. Από τη στιγμή που θα μπούμε στην ομάδα θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού, σαν πατριώτης, για εμάς όλες οι Ελληνικές ομάδες είναι Ελληνικές. Αν θα είμαστε στον Ηρακλή, για εμένα ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι εχθρός. Θα είναι αντίπαλος. Θα αντιδράμε με σωστό τρόπο. Είμαι άνθρωπος του αθλητισμού. Μπορώ να μπαίνω σ’ ένα ρινγκ να παίζω με τον φίλο μου, αλλά πάλι θα είμαστε φίλοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags