Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χτυπάει" παικταρά ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" στη Γιουνάιτεντ
| 2020-07-13 22:38:00

"Χτυπάει" παικταρά ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" στη Γιουνάιτεντ - Deal με 4.000.000 - Φοβερός Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χτυπάει" παικταρά ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" στη Γιουνάιτεντ - Deal με 4.000.000 - Φοβερός Μαρινάκης!

Ολυμπιακός: Την περασμένη εβδομάδα, στο clasico του πολωνικού ποδοσφαίρου, έγινε… χαμός. Μπορεί να ζούμε στην εποχή του covid-19 και των περιορισμών που επιβάλλονται στα ταξίδια, ωστόσο στο Πόζναν για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι μεταξύ της τοπικής Λεχ και της Λέγκια Βαρσοβίας διαπιστεύτηκαν scouts από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Χαρακτηριστικά λοιπόν, παρουσία κατέγραψαν «κατάσκοποι» από κοτζάμ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και Σαουθάμπτον, Φράιμπουργκ, Βέρντερ Βρέμης και Αντερλεχτ (χωρίς να είναι οι μόνοι). Σύμφωνα με υπεύθυνους της Λεχ Πόζναν, βασικός στόχος των απεσταλμένων ήταν το νέο μεγάλο ταλέντο του πολωνικού ποδοσφαίρου, ο Καμίλ Γιόβζιακ, ο οποίος μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραρε κιόλας συμβάλλοντας στην επικράτηση της ομάδας του, της Λεχ Πόζναν με 2-1.



Εδώ και δύο μέρες, ο 22χρονος Πολωνός εξτρέμ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Γίνεται όμως κατανοητό από το εύρος των ομάδων που τον παρακολουθούν πόσο απαιτητικός και πολύ δύσκολος είναι ο ανταγωνισμός για τους «ερυρθόλευκους». Και ίσως τα συγκεκριμένα επίθετα να είναι και… κολακευτικά των πιθανότητων που θα είχε μια οποιαδήποτε ελληνική ομάδα όταν φέρεται να κοντράρεται για τον ίδιο παίκτη με ομάδες της Πρέμιερσιπ και της Μπουντεσλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιόβζιακ, όπως εκτιμούν πάντα τα πολωνικά media θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι από τη Λεχ, η οποία προσδοκά σε μια επικερδή παραχώρησή του προκειμένου να αντισταθμίσει τις ζημιές της πανδημίας. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε, ο 22χρονος εξτρέμ συμφώνησε τον περασμένο Φεβρουάριο να επεκτείνει το συμβόλαιο του ως το καλοκαίρι του 2022, δίνοντας έτσι στην Λεχ τη δυνατότητα να κυνηγήσει μια όσο το δυνατόν περισσότερο προσοδοφόρα πώληση.

Πόσο αυτή εκτιμάται, ακόμη και σε όρους πανδημίας; Ένα πόσο 4 εκατ. ευρώ εκτιμάται ως το βασικό ζητούμενο για τη Λεχ Πόζναν, ποσό που εντάσσεται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Ολυμπιακού, το κακό όμως για τις πιθανότητες των «ερυθρόλευκων» είναι ακριβώς ότι αυτός ο ανταγωνισμός που έχουν, πέραν του ρεαλισμού, κάλλιστα μπορεί να εκτοξεύσει σε δυσθεώρητα επίπεδα και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε για Σλούκα! Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του - "Βράζει" όλος ο Πειραιάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags