Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η κατάθεση Σπάθα – Τι είπε για Αλαφούζο και το Αστέρας – Ολυμπιακός
| 2020-07-14 19:51:00

Αυτή είναι η κατάθεση Σπάθα – Τι είπε για Αλαφούζο και το Αστέρας – Ολυμπιακός

Sportdog Team
Αυτή είναι η κατάθεση Σπάθα – Τι είπε για Αλαφούζο και το Αστέρας – Ολυμπιακός

Ο Ηλίας Σπάθας κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας το απόγευμα της Τρίτης και αναφέρθηκε στα όσα του καταλογίζει ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και στο περιβόητο ματς του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό το 2014.

Ο Σπάθας επισήμανε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας το απόγευμα της Τρίτης:
 
Ο μόνος που με προσωπικές του κρίσεις, μου χρεώνει κάποια λάθη είναι ο Αλαφούζος. Διαβάζοντας το πόρισμα αυτό βλέπω. Το μόνο που έχω λάβει γνώση είναι ότι η κατηγορία βασίζεται σε προσωπικές κρίσεις...
 
Στις 31/10/14 ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στον Αλαφούζο για κατι δηλώσεις για μένα και τιμωρήθηκε με πρόστιμο, 3 μήνες αποκλεισμό μετά έκανε ένορκη κατέθεση για μένα. Το προφίλ των μεγάλων όταν δέχεται ένα χτύπημα δεν είναι καλό. Ο Αλαφούζος εκείνη την στιγμή είχε ένα μίσος προ το πρόσωπο μου.
 
Το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης το 2014 ήταν πολύ δύσκολο. Υπήρχε πίεση πριν το παιχνίδι από ΜΜΕ. Βαρύς αγωνιστικός χώρος από τη βροχή. Στο τέλος θεωρώ ότι είχαμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα Στις κατηγορίες βλέπω περιπτώσεις οφσάιντ και μια περίπτωση για έναν ποδοσφαιριστή που έκανε θέατρο και πήρε δεύτερη κίτρινη. Το θέατρο αναγκαστικά είναι δεύτερη κίτρινη. Αρα αφού έκρινα ότι έκανε θέατρο έπρεπε να πάρει κίτρινη. 
 
Εκείνη τη στιγμή ο διαιτητής πρέπει να πάρει στιγμιαία απόφαση. Ο κανονισμός είναι σαφής. Ο Μάσα όχι μονο δεν ήρθε σε επαφή αλλά είχε και 1 μετρο απόσταση από τον αντίπαλο. Ο μόνος του σκοπός ήταν να ξεγελάσει τον διαιτητή. Το 2017 στο Αστέρας - Ολυμπιακός 0-0 με Κύζα διαιτητή είχε αποβληθεί ο ίδιος παίκτης. Ο Μάσα για θέατρο. Δείχνει την συχνότητα που αυτός ο παίκτης προσπαθεί να παίξει. Ποιος ο λόγος να βοηθήσω κάποια ομάδα... Είμαι οικονομικά ανεξάρτητος, εργολάβος οικοδομών και ιδιοκτήτης καφετέριας. Είμαι ανεξάρτητος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags