Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βόμβες Ρέμπε! 9.000.000 για δύο Έλληνες - "Όργια" μέσα σε κρίση - Σοκαριστική εξέλιξη με Άκπομ
| 2020-07-14 22:41:00

Βόμβες Ρέμπε! 9.000.000 για δύο Έλληνες - "Όργια" μέσα σε κρίση - Σοκαριστική εξέλιξη με Άκπομ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβες Ρέμπε! 9.000.000 για δύο Έλληνες - "Όργια" μέσα σε κρίση - Σοκαριστική εξέλιξη με Άκπομ

ΠΑΟΚ: Συνεχώς στο παρελθόν, σε επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ του, ο sportdog δεν έχει κρυφτεί αναφορικά με τη βασιμότητα, την εγκυρότητα και την αλήθεια των όσων προκύπτουν και έρχονται από την Τουρκία. Δεν θα μπορούσε να συνιστά εξαίρεση το τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε χτες και θέλει τη Φενερμπαχτσέ να ενδιαφέρεται για τον Τσούμπα Ακπομ.

Βάση, έχει. Τα «καναρίνια» ψάχνουν επιθετικό, έχουν προσεγγίσει τον Αγγλο (όπως και… δεκάδες άλλους βέβαια) με μια όμως προϋπόθεση: να μην χρειαστεί να δαπανήσουν – αν γίνεται – έστω και ευρώ. Η, τουλάχιστον, να ελαχιστοποιήσουν τη δαπάνη για την αγορά του Ακπομ (και όχι μόνο του Ακπομ, αλλά οποιουδήποτε επιθετικού τελικά αποκτήσουν, αφού το μόνο ουσιαστικά κριτήριο για τη Φενέρ τη δεδομένη στιγμή εδράζει στο «ο φτηνότερος είναι ο καλύτερος»).

Εν προκειμένω για τον Ακπομ η Φενέρ ποντάρει στο γεγονός ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και εκεί, μοιραία θα «πιέσει» - σε περίπτωση που συναινέσει φυσικά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής – τον ΠΑΟΚ. Αποδεικνύοντας πως για διάφορους λόγους, η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που ο «δικέφαλος» είχε βάλει στη μεταγραφική του βιτρίνα ήταν και είναι αδύνατο να συμβαδίσει με την πραγματικότητα.

Δέκα εκατομμύρια το buy out του Ακπομ, τα μισά (τουλάχιστον) ζητούσε ο ΠΑΟΚ μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο σε όσους του χτυπούσαν την πόρτα ρωτώντας για τη διαθεσιμότητα του Αγγλου, το ζήτημα πλέον είναι να μην τον χάσουν… τσάμπα! Και προφανώς δεν είναι ο μόνος. Οκτώ εκατομμύρια ευρώ το ποσό που αξιώνονταν για την παραχώρηση του Γιαννούλη, ο Όλαφ Ρέμπε έχει διαμηνύσει πως πλέον, ακόμη και με τα μισά ο διεθνής αριστερός μπακ παραχωρείται (ούτε και τόσα όμως έχουν έρθει).

Ανάλογο και το στάτους για τον Λημνιό. Ούτε λόγος φυσικά για την κάλυψη του buy out του διεθνή εξτρέμ, που είναι στα 15 και όχι στα 20 εκατ. ευρώ (όπως λανθασμένα είχε αξιώσει σε ποστάρισμά του ο τελικός μεταγραφικός υπεύθυνος του ΠΑΟΚ, αντιπρόεδρος του, Γιώργος Σαββίδης), με τον Γερμανό τεχνικό διευθυντή του «δικέφαλου» να είναι ικανοποιημένος αν έρθει τελικά πρόταση στο 1/3 αυτού του buy out.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πρώτα "μπαμ" στον ΠΑΟΚ! Διώχνουν δύο παίκτες - Ο ένας "οργίασε" με Ολυμπιακό - Τρελές αποφάσεις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags