Facebook Pixel Άρης:"Παλάβωσε" ο Καρυπίδης! "Χτυπάει" απίστευτο επιθετικό
| 2020-07-15 12:33:00

"Παλάβωσε" ο Καρυπίδης! "Χτυπάει" απίστευτο επιθετικό - Ποιος Ιντέγε τώρα; - Τον ήθελε ο ΠΑΟ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Παλάβωσε" ο Καρυπίδης! "Χτυπάει" απίστευτο επιθετικό - Ποιος Ιντέγε τώρα; - Τον ήθελε ο ΠΑΟ!

Άρης: O Αρμάντο Σαντίκου δεν είναι καθόλου άγνωστος στον Άρη. Πέρυσι, το μισό καλοκαίρι, ο τότε τεχνικός διευθυντής του Αρη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να τον φέρει στην Ελλάδα.

Για δεύτερη φορά, αφού είχε προηγηθεί και μια ανάλογα πιεστική προσπάθεια και όταν διατηρούσε άτυπο σχετικό ρόλο και στον Παναθηναϊκό. Και στις δύο περιπτώσεις, η προσπάθεια δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο διεθνής Αλβανός φορ πάντα είχε τη διάθεση συζήτησης ποτέ όμως δεν έβαλε την προοπτική να έρθει και να αγωνιστεί στην Ελλάδα στην κορυφή των προτεραιοτήτων του. Φάνηκε άλλωστε και πέρυσι, που προτίμησε να αγωνιστεί δανεικός από τη Λεβάντε στη Μάλαγα της Σεγούντα. Και δεν λάθεψε, αφού η σεζόν που πραγματοποίησε ήταν εξαιρετική, όντας με 13 γκολ ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας σε μια ομάδα η οποία έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της Σεγούντα (και παλεύει, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν εκεί, να εξασφαλίσει την παραμονή της).

Στη Μάλαγα δεν πρόκειται να παραμείνει ο 29χρονος φουνταριστός. Δύσκολα όμως θα βρει και θέση στη Λεβάντε, στην οποία έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Κάτι που αυτομάτως καθιστά απίθανη την όποια συζήτηση για δανεισμό του. Για αγορά, φυσικά, ούτε λόγος, χρονοβόρα δεδομένα η όποια προσπάθεια αποδέσμευσης του Σαντίκου προκειμένου να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Προσθέστε και το γεγονός ότι τώρα εισπράττει ένα ποσό που προσεγγίζει το μισό εκατομμύριο και φυσικά ότι οι απαιτήσεις του για να έρθει στην Ελλάδα θα είναι πολύ μεγαλύτερες και συνεπώς εκτός οποιασδήποτε δυνατότητας του Άρη να τις ικανοποιήσει.

Δεδομένα, οι "κίτρινοι" και γενικότερα η Ελλάδα δεν αποτελούν -και πάλι- προτεραιότητα του Σαντίκου με την προσπάθεια των "κίτρινων" να επικεντρώνεται σε έναν δανεισμό, αλλά με... προϋποθέσεις: να ανανεώσει δηλαδή στη Λεβάντε, η οποία -όπως και φέτος- να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των απολαβών του. Δύσκολα πράγματα δηλαδή που περιορίζουν περαιτέρω τις πιθανότητες του Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φετφατζίδης... τέλος! Το "αποκάλυψε" ο ίδιος - Σώζει τον Άρη - Με πόσα πωλείται - Εκεί πηγαίνει

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags